Änglaterapi kursstart 24-25/8

Änglaterapi – utbildning

Änglaterapi innebär att vi arbetar nära änglarna genom att vi tar hjälp av dem i vårt arbete med att bistå andra människor. Detta innebär att en Änglaterapeut exempelvis förmedlar budskap under vägledning med hjälp av änglakort eller då du ger änglahealing eller en mjuk avslappnande änglamassage. Vi änglaterapeuter hjälper också till med läkning på olika plan, allt med änglarnas hjälp!

Viktigast är att en änglaterapeut dessutom behöver ha ett varmt intresse för att bistå andra människor i den situation de befinner sig i.

Vi har utbildat ett antal Änglaterapeuter nu, vilket resulterat i att vi börjar bli ett gäng runt om i Sverige. Tillsammans gör vi skillnad och kul om du vill bli ännu en av dessa Änglaterapeuter!

Läs här vad tidigare kursdeltagare tycker om änglaterapi-utbildningen.

 

Utbildning till diplomerad Änglaterapeut!

Sammanfattningsvis så är denna utbildning uppdelad i 3 steg, där du lär dig hur du förmedlar budskap från Änglarna, hur du lägger Änglakort, samt ger Änglahealing och Änglamassage. Utbildningen ger dig ett helt koncept inom änglaterapi, som du sedan kan arbeta med i din verksamhet.

Du väljer själv om du vill gå hela utbildningen eller delar av den. Du kan välja enbart första kurshelgen, då du övar upp din förmåga att lägga änglakort. Likaså enbart steg 2, då du lär dig att ge änglahealing. Därefter blir du i så fall inte diplomerad Änglaterapeut, men får diplom för det steg du gått.

Vill du lära dig Änglamassage behöver du gå minst steg 2 först, eftersom den är en del av änglamassagen. Du blir då inte änglaterapeut, men får diplom i änglamassage. Meddela då du anmäler dig, om du inte har för avsikt att gå hela utbildningen utan enbart delar av den.

Utbildningen till Änglaterapeut pågår under ca 6 månader och vi träffas under 3 härliga helger. Parallellt har du arbetsuppgifter som du utför på hemmaplan.

Som terapeut arbetar du för att hjälpa människor att utvecklas och läka sig genom healing, vägledning och helande massage. Med andra ord är det ett djupgående arbete, där du arbetar nära dina klienter.

Vidare kan du naturligtvis också välja att gå denna utbildning för ditt eget andliga samt personliga utvecklande.

Under varje delkurs ingår meditationer, etiska samtal samt information och repetitioner av våra ärkeänglar. Vid varje kurssteg får du ett kurskompendium. Vidare så avslutar vi hela utbildningen med diplomering.

 

Förkunskaper

Denna utbildning passar likväl dig som är nybörjare, såväl som dig som redan jobbar med andlig vägledning eller är terapeut inom andra områden. Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor, samt hjälpa dina medmänniskor i deras strävan att helas.

 

Beskrivning av kursinnehållet

 

Steg 1: Ärkeänglarna och Änglakort

Denna kurshelg innebär främst att du får det första redskapet till att ta emot och förmedla budskap från Änglarna. Under denna helg lär dig hur du, på ett professionellt sätt, förmedlar budskap med hjälp av Änglakort.

Dessutom får du lära känna flera av våra Ärkeänglar. I denna första del får du även en egen Änglakortlek, som du kan använda när du lär dig de olika läggningarna och hur du tolkar korten.

 

Sammanfattningsvis
 • Du bekantar dig med några av våra Ärkeänglar, som du sedan kan samarbeta med då du lägger Änglakort, ger healing och massage
 • Allmänt om änglar
 • Olika dimensioner som finns och var vem som hör hemma där
 • Ta kontakt med Ärkeänglarna
 • Öva upp din intuition
 • Lära dig några olika läggningar med Änglakort (kort ingår i avgiften)
 • Förmedla budskap

 

Steg 2: Änglahealing

Under nästkommande kurshelgen får du det andra redskapet och det är healingen. Här arbetar du nära änglarna och är en förlängd arm i deras arbete med att hjälpa och hela dem som söker din hjälp.

Änglahealingen kompletteras med kristallhealing. Därmed får du lära dig chakrabalansering både med änglarnas och kristallernas hjälp, vilket är ett fantastiskt redskap för dig som healer.

Healing är alltid en hjälp till självhjälp och vi arbetar med att, på ett positivt sätt, läka roten till olika besvär och att få människor att släppa taget om det som orsakar deras problem. Du är därför både en vägledare och healer.

 

Sammanfattningsvis
 • Healing- och energiövningar:
  o Känna in olika energier
  o Använda healingenergi
  o Healing till människor och djur
  o Healing på distans
  o Chakrabalansering (ett kit med chakrastenar ingår i utbildningen)
  o Healing till platser
  o Självhealing
 • Kontakt med Ärkeänglarna
 • Förmedla budskap

 

Steg 3: Änglamassage

Därmed återstår den sista kurshelgen, vilket innebär att du får ditt tredje redskap, det vill säga Änglamassagen. En underbart avslappnande och läkande massage, som kombineras med både healing och vägledning genom budskap.

Även här tar du hjälp av änglarna, först när du väljer oljor till dina klienter och sedan i både healingen, vägledningen och den avslappnande massagen.

 

Sammanfattningsvis
 • Lära dig om några olika eteriska oljor och deras egenskaper
 • Ge Änglamassage, både helkropps-, rygg-, ansikts- och huvudmassage
 • Kontakt med Ärkeänglarna
 • Förmedla budskap

 

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. Lokalen ligger centralt i Kalmar och här finns gott om restauranger att välja mellan.

Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro och kyl.

Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar, logi ordnar du själv om det behövs. Närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler. Om du bokar rum direkt via Hotellet får du lite rabatt om du uppger att du är kursdeltagare hos HarmoniQA.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed

 

Utbildningen finns även på distans. Du hittar den här.

 

Kursdatum:  Steg 1: Änglakort: 24-25/8. Steg 2: Änglahealing: 5-6/10. Steg 3: Änglamassage: 14-15/12, kl 10-17 båda dagarna.
Plats: HarmoniQA, Norra vägen 16, Kalmar.
Kostnad: 11 300 kr eller delbetala steg 1: 2900 kr, steg 2 och 3; 4200 kr/steg. I priset ingår moms, kurskompendium och diplom. En anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig.
Anmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen. Du anmäler dig till startdatumet och är därmed anmäld till båda dagarna.