Fotbehandling och fot- & benmassage

Välgörande underbar fotbehandling med terapeutiska naturliga eteriska oljor och  välgörande och väldoftande produkter. Du kan välja mellan flera olika fotbehandlingar obs ej medicinsk fotvård. Vi använder ekologiska produkter med naturliga ingredienser i våra behandlingar!

Fotvård 30 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad och därefter filas ev förhårdnader på dina fötter. Här ingår inte nagelvård och fotmassage.

 

Fotvård och pedikyr 60 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage. Ta hand om dina fötter! Målning av naglar eller lackborttagning ingår ej.

 

Fot-SPA 30 min

Fotbad, skrubb, inpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra. Målning av naglar eller lackborttagning ingår ej.

 

Fotvård med SPA-pedikyr 80 min

Utöver vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad ingår här även en fotinpackning. Du kan välja mellan en underbar detox grön lerinpackning eller en välgörande inpackning med tillsatt eterisk olja från Young Living för dina fötter. Målning av naglar eller lackborttagning ingår ej.

Fot- och benmassage 30 min

En härlig djupgående massage av fötter och ben. Välj själv om du enbart vill ha fötter och vader eller om du även vill att baksidan av låren också ska ingå. Här används enbart med Young Livings terapeutiska oljor.

 

Fotbehandling vid fotbesvär 30 min

Denna behandling passar dig som har någon form av problem med felställningar och / eller värk i dina fötter. Det kan handla om t ex Hallux Valgus, Mortons Neurom, Plantar Fasciit etc. Jag arbetar med bl a mobilisering och ev tejpning.

 

Fot- och benmassage + fotbehandling 70 min

Vi startar med en fotbehandling och avslutar med en lite längre djupgående massage av fötter och ben. I fotbehandlingen ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över (ej medicinsk fotvård). Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående benmassage. Målning av naglar eller lackborttagning ingår ej.

 

Tina arbetar med fotvård. Samtliga av våra massörer arbetar med fot- och benmassage.

Boka fotvård - fotmassage!

Fotmassage - HarmoniQA i Kalmar

Priser

Fotbehandling, fotvård och SPA-pedikyr

Fotvård & pedikyr

30 min 595 kr
60 min 795 kr
80 min 895 kr

Fotbehandling, Fots-SPA och fotvård i Kalmar

Spa för fötterna

Fot-SPA 30 min 595 kr
SPA-pedikyr 80 min 895 kr

 

Fot- & benmassage

30 min 495 kr
45 min 595 kr

 

Fot- & benmassage + fotbehandling

En behandling ca 70 min 850 kr