Fotbehandling och fot- & benmassage

Välgörande underbar fotbehandling med terapeutiska naturliga eteriska oljor och  välgörande och väldoftande produkter. Du kan välja mellan flera olika fotbehandlingar och även medicinsk fotvård. Vi använder ekologiska produkter med naturliga ingredienser och därför ingår t ex inte målning av naglarna!

 

Medicinsk Fotvård 50 min

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem. En medicinsk fotvårdsbehandling börjar med att det görs en fotstatus. Sedan följer ett uppmjukande fotbad och därefter klipps och slipas naglar, nagelbanden trimmas och förhårdnader slipas bort och ev. liktornar, nageltrång, vårtor, nagel / fotsvamp eller hudsprickor behandlas. Slutligen avslutas behandlingen med en skön fotmassage.

 

Fotvård 35 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad och därefter filas ev förhårdnader på dina fötter. Här ingår inte nagelvård och fotmassage.

 

Fotvård och pedikyr 55 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage. Ta hand om dina fötter!

 

Fot-Spa 30 min

Fotbad, skrubb, inpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra.

 

Fotvård med Spa-pedikyr 85 min

Utöver vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad ingår här även en fotinpackning. Du kan välja mellan en underbar detox grön lerinpackning eller en välgörande inpackning med eterisk olja från Young Living för dina fötter.

 

Fot- och benmassage

En härlig djupgående massage av fötter och ben. Välj själv om du enbart vill ha fötter och vader eller om du även vill att baksidan av låren också ska ingå. Här används enbart med Young Livings terapeutiska oljor.

 

Fot- och benmassage + fotbehandling

Vi startar med fotbehandlingen och avslutar med en härligt djupgående massage av fötter och ben.

 

Linn arbetar med medicinsk fotvård. Tina och Eva-Lena arbetar med fotvård. Samtliga av våra massörer arbetar med fot- och benmassage.

Boka fotvård - fotmassage!

Fotmassage - HarmoniQA i Kalmar

Priser

Fotbehandling, fotvård och SPA-pedikyr

Medicinsk Fotvård

50 min 500 kr

Fotvård & pedikyr

35 min 350 kr
55 min 500 kr

Fotbehandling, Fots-SPA och fotvård i Kalmar

Spa för fötterna

Fot-Spa 30 min 450 kr
Spa-pedikyr 85 min 800 kr

Fot- & benmassage

25 min 250 kr
35 min 350 kr

Fot- & benmassage + fotbehandling

En behandling ca 75 min 700 kr

Antal behandlingar

Enligt överenskommelse.