Fotbehandling och fot- & benmassage

Välgörande underbar fotbehandling med terapeutiska naturliga eteriska oljor och  välgörande och väldoftande produkter. Du kan välja mellan flera olika fotbehandlingar och även medicinsk fotvård. Vi använder ekologiska produkter med naturliga ingredienser i våra behandlingar (visst undantag för vårtborttagning!

 

Medicinsk Fotvård 30 min

Behandlingen börjar med ett avkopplande ekologiskt fotbad som ökar cirkulationen i fötterna, därefter behandling av ett specifikt problem, t ex nagelvård, nageltrång, borttagning av liktornar, förhårdnader eller behandling av vårtor. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Medicinsk Fotvård 60 min

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem. Behandlingen startar med ett avkopplande ekologiskt fotbad som ökar cirkulationen i fötterna. Därefter klipps, rensas och slipas/poleras naglarna. Ev. liktornar, förhårdnader, nageltrång, hälsprickor, svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en härlig och avkopplande fotmassage för att öka cirkulationen och självläkningen i fötterna. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Medicinsk Fotvård Lyx 80 min

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem. Behandlingen startar med ett avkopplande ekologiskt fotbad som ökar cirkulationen i fötterna. Vi fortsätter med en härlig fotskrubb och utför en medicinsk fotvård med nagel- och nagelbandsvård. Vi tar även bort förhårdnader och hälsprickor mm. Behandlingen fortsätter med en underbar inpackning av fötterna och avslutas med en lång och avkopplande fot- och underbensmassage. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Fotvård 30 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad och därefter filas ev förhårdnader på dina fötter. Här ingår inte nagelvård och fotmassage. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Fotvård och pedikyr 60 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage. Ta hand om dina fötter! Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Fot-Spa 30 min

Fotbad, skrubb, inpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Fotvård med Spa-pedikyr 85 min

Utöver vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad ingår här även en fotinpackning. Du kan välja mellan en underbar detox grön lerinpackning eller en välgörande inpackning med tillsatt eterisk olja från Young Living för dina fötter. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre ner.

 

Målning med eko nagellack 20 min

Vill du få dina naglar lackade i samband med din fotbehandling så går det att välja till denna tjänst. Vi använder då ett exklusivt ekologiskt nagellack i önskad kulör. När du bokar denna tilläggstjänst på Bokadirekt väljer du först kombo-boka, en grå knapp långt upp i högra hörnet av sidan.

 

Fot- och benmassage 25 / 35 min

En härlig djupgående massage av fötter och ben. Välj själv om du enbart vill ha fötter och vader eller om du även vill att baksidan av låren också ska ingå. Här används enbart med Young Livings terapeutiska oljor.

 

Fot- och benmassage + fotbehandling 75 min

Vi startar med en fotbehandling och avslutar med en lite längre djupgående massage av fötter och ben. I fotbehandlingen ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över (ej medicinsk fotvård). Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående benmassage. Vill du även ha naglarna målade, så bokar du till denna tjänst. Läs mer längre upp.

 

Linn arbetar med medicinsk fotvård. Tina arbetar med “vanlig” fotvård. Samtliga av våra massörer arbetar med fot- och benmassage.

Boka fotvård - fotmassage!

Fotmassage - HarmoniQA i Kalmar

Priser

Fotbehandling, fotvård och SPA-pedikyr

Medicinsk Fotvård

30 min 400 kr
60 min 600 kr
80 min 750 kr

Fotvård & pedikyr

30 min 350 kr
55 min 600 kr

Tilläggstjänst

Målning av naglar

20 min 150 kr

Fotbehandling, Fots-SPA och fotvård i Kalmar

Spa för fötterna

Fot-Spa 30 min 450 kr
Spa-pedikyr 85 min 800 kr

Fot- & benmassage

25 min 250 kr
35 min 350 kr

Fot- & benmassage + fotbehandling

En behandling ca 75 min 700 kr

Antal behandlingar

Enligt överenskommelse.