Fotbehandling och fot- & benmassage

Välgörande underbar fotbehandling med terapeutiska naturliga eteriska oljor och  välgörande och väldoftande produkter. Du kan välja mellan flera olika fotbehandlingar obs ej medicinsk fotvård. Vi använder ekologiska produkter med naturliga ingredienser i våra behandlingar!
 

Fotvård 30 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad och därefter filas ev förhårdnader på dina fötter. Här ingår inte nagelvård och fotmassage.

 

Fotvård och pedikyr 60 min

I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage. Ta hand om dina fötter! 

 

Fot-SPA 30 min

Fotbad, skrubb, inpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra. 

 

Fotvård med SPA-pedikyr 85 min

Utöver vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad ingår här även en fotinpackning. Du kan välja mellan en underbar detox grön lerinpackning eller en välgörande inpackning med tillsatt eterisk olja från Young Living för dina fötter. 

 

Fot- och benmassage 25 / 35 min

En härlig djupgående massage av fötter och ben. Välj själv om du enbart vill ha fötter och vader eller om du även vill att baksidan av låren också ska ingå. Här används enbart med Young Livings terapeutiska oljor.

 

Fot- och benmassage + fotbehandling 75 min

Vi startar med en fotbehandling och avslutar med en lite längre djupgående massage av fötter och ben. I fotbehandlingen ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över (ej medicinsk fotvård). Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående benmassage.

Tina arbetar med fotvård. Samtliga av våra massörer arbetar med fot- och benmassage.

Boka fotvård - fotmassage!

Fotmassage - HarmoniQA i Kalmar

Priser

Fotbehandling, fotvård och SPA-pedikyr

Fotvård & pedikyr

30 min 400 kr
60 min 650 kr

Fotbehandling, Fots-SPA och fotvård i Kalmar

Spa för fötterna

Fot-SPA 30 min 450 kr
SPA-pedikyr 85 min 800 kr

 

Fot- & benmassage

25 min 250 kr
35 min 350 kr

 

Fot- & benmassage + fotbehandling

En behandling ca 75 min 700 kr