Änglamassage

Avslappnande massage och healing

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage, i kombination med änglahealing. Vi bjuder in änglarna under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Massagen ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra även för dig. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp.

 

Lugn miljö

Hos HarmoniQA har vi skapat en lugn oas med Spa och olika typer av behandlingar. Vi har en lugn miljö, där fokus ligger på stillhet. När du kliver in genom dörren till Spa- och behandlingsavdelningen, kan du riktigt känna den lugna och avslappnande atmosfären i luften! En perfekt plats för avslappning och rekreation!

 

Ryggmassage innehåller en mjuk aromatisk ryggmassage, änglahealing och ev budskap.

Helkroppsmassage innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, änglahealing och ev budskap.

De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även ansiktsmassage och ev huvudmassage.

 

 Tina arbetar med Änglamassage.

Boka änglamassage!

Änglamassage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

Änglamassage med HarmoniQA i Kalmar

Änglamassage

Ryggmassage ca 45 min
Pris: 725 kr

Helkroppsmassage ca 60 min
Pris: 825 kr

De Luxe Helkroppsmassage ca 75 min
Pris: 895 kr

Antal sessioner

Efter eget önskemål.