Friskvård för företag/anställda

epassiactiway

 

Friskvård

Får du friskvård som bidrag från din arbetsgivare? HarmoniQA är medlem av ePassi och ActiWay. Det innebär att du som har fått friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, via något av alternativen ovan, kan använda dem som betalningsmedel hos oss.

Samtliga alternativ nedan är godkända hos Skatteverket och kan erbjudas som skattefri friskvårdsförmån av arbetsgivaren,.

 

Stresshantering

Stress och utbrändhet ökar oroväckande och är dyrbart för arbetsgivarna. Därför är det viktigt att stressymptom och stressbeteenden upptäcks i tid för att undvika personligt lidande och att personer som befinner sig i riskzonen får snabb hjälp så att en sjukskrivning kan undvikas. Friska medarbetare ger framgångsrika företag. Och med friskvårdsbidraget har vi de bästa förutsättningarna att lyfta både oss själva och företaget.

Alla alternativ går att kombinera med en välbehövligt och energigivande tid i vårt solrum och en stund i bastun och relaxen. Läs mer om priser för inträde till SPA-avdelningen här.

 

Massage

Vi erbjuder bl a klassik massage, vilket räknas som friskvård.

 

Stresshantering massage & terapi

Här erbjuds en kombination av mjuk, avslappnande aromamassage och hypnoterapeutisk stresshantering till era anställda, under enskilda konsultationer. Med denna kombination av hypnoterapi och avslappnande massage kan man arbeta förebyggande, men också stärkande då stressen redan brutit ut. Sessionerna är ca 60 min vid varje tillfälle.

 

Stresshantering energimassage

Stressreducerande energimassage med Access bars. 60 minuters avslappnande och rensande energimassage under enskilda sessioner.

 

Stresshantering healing

Stressreducerande och avslappnande healingsessioner som kombineras med samtalsterapi, ca 60 min.

 

Stresshantering i grupp

Grupper om ca 6-8 personer med Mindfullness-meditationer, vars syfte är att komma i balans, släppa stress och lära sig att bli medveten om sig själv och att leva mer i nuet, leva här och nu.

 

Qigong : HälsoQigong i grupp

Det finns många olika sorters Qigong. Den form som jag lär ut är en serie relativt långsamma rörelser. Hälsoqigong går igenom hela kroppen, hela vägen från huvudet och ner till fötterna. Du gör den ståendes och den är ganska stillsam, enkel att lära sig och passar alla. Under Qigongträningen balanseras kroppen och resultatet blir oftast att du upplever ett välbefinnande, känner lugn och harmoni i kropp och själ, samt får tillgång till din inre kraft och energi. Qigong passar de flesta, metoden är enkel, behaglig och lustfylld att utöva och motverkar stress. Grupp om ca 6-8 personer.

 

Rökavvänjning, viktminskning, fobier och beroenden

Hypnoterapi är också användbart då ni har anställda som har problem med t ex beroenden, att sluta röka, minska i vikt eller har olika typer av fobier. Även detta erbjuds under enskilda sessioner, ca 60 min per tillfälle.

Allt arbete sker naturligtvis under tystnadsplikt.

 

Fler aktiviteter som räknas som friskvård av skatteverket är t ex Bastubad, viss fotvård (ej medicinsk).

 

Hos HarmoniQA kan ni utnyttja era Friskvårdsbidrag. Via vårt webbaserade bokningssystem kan era medarbetare själva boka sina behandlingar. Beställ gärna ett klippkort som kan användas av flera på företaget (då gäller ej friskvårdscheckar).

Välkommen att kontakta oss för mer information!
E-post: info[at]harmoniqa.se
Telefon: 0480-43 17 88

Läs mer här om Skatteverkets regler för friskvård på arbetsplatsen här.

friskvardschecken-logo

Boka Friskvård!

Företag / Friskvård med HarmoniQA i Kalmar

Aromamassage - Spamassage i Kalmar

Massage i olika tappning…

oljor

… med avslappnande oljor

Access Bars - energimassage

Energimassage

bastu2_liten

Spa, bastu och relax…

meditation

Mindfullness i grupp

E-post:
info@harmoniqa.se

Telefon:
0480-43 17 99

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet, KMR.