Friskvård för företag/anställda

epassi

 

Friskvård

Får du friskvård som bidrag från din arbetsgivare? I så fall har du många alternativ att använda det här hos HarmoniQA,. Vi tar även emot ePassi. Det innebär att du som har fått friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, via något av alternativen ovan, kan använda dem som betalningsmedel hos oss.

Samtliga alternativ nedan är godkända hos Skatteverket och kan erbjudas som skattefri friskvårdsförmån av arbetsgivaren.

 

Stresshantering

Stress och utbrändhet ökar oroväckande och är dyrbart för arbetsgivarna. Därför är det viktigt att stressymptom och stressbeteenden upptäcks i tid för att undvika personligt lidande och att personer som befinner sig i riskzonen får snabb hjälp så att en sjukskrivning kan undvikas. Friska medarbetare ger framgångsrika företag. Och med friskvårdsbidraget har vi de bästa förutsättningarna att lyfta både oss själva och företaget.

Alla alternativ går att kombinera med en välbehövligt och energigivande tid i vårt solrum och en stund i IR-bastun. Läs mer om priser för inträde till SPA-avdelningen här.

 

Massage

Vi erbjuder bl a klassik massage, vilket räknas som friskvård.

 

Stresshantering massage & terapi

Här erbjuds en kombination av mjuk, avslappnande aromamassage och hypnoterapeutisk stresshantering till era anställda, under enskilda konsultationer. Med denna kombination av hypnoterapi och avslappnande massage kan man arbeta förebyggande, men också stärkande då stressen redan brutit ut. Sessionerna är ca 60 min vid varje tillfälle.

 

Stresshantering energimassage

Stressreducerande energimassage med Access bars. 60 minuters avslappnande och rensande energimassage under enskilda sessioner.

 

Stresshantering healing

Stressreducerande och avslappnande healingsessioner som kombineras med samtalsterapi, ca 60 min.

 

Stresshantering i grupp

Grupper om ca 6-8 personer med Mindfullness-meditationer, vars syfte är att komma i balans, släppa stress och lära sig att bli medveten om sig själv och att leva mer i nuet, leva här och nu.

 

Rökavvänjning, viktminskning, fobier och beroenden

Hypnoterapi är också användbart då ni har anställda som har problem med t ex beroenden, att sluta röka, minska i vikt eller har olika typer av fobier. Även detta erbjuds under enskilda sessioner, ca 60 min per tillfälle.

Allt arbete sker naturligtvis under tystnadsplikt.

 

Övrig Friskvård hos HarmoniQA

Fler aktiviteter som räknas som friskvård av skatteverket är t ex bastubad, ljusterapi och fotvård (ej medicinsk).

 

Hos HarmoniQA kan ni utnyttja era Friskvårdsbidrag. Via vårt webbaserade bokningssystem kan era medarbetare själva boka sina behandlingar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!
E-post: info[at]harmoniqa.se
Telefon: 070-787 83 49 (svårt att nå oss via telefon)

Läs mer här om Skatteverkets regler för friskvård på arbetsplatsen här.

epassi friskvård

Boka Friskvård!

Företag / Friskvård med HarmoniQA i Kalmar

Friskvård hos HarmoniQA i Kalmar

Massage i olika tappning…

Friskvård hos HarmoniQA i Kalmar

… med avslappnande oljor

IR-bastu hos HarmoniQA i Kalmar

… utrensande IR-bastu

Fotvård och SPA-pedikyr utbildning

… Fotvård & Fot-SPA

Friskvård hos HarmoniQA i Kalmar

Mindfullness i grupp

E-post:
info[at]harmoniqa.se

Telefon:
070-787 83 49

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet, KMR.