Egenmassage för lymfsystemet – egenvård

Instruktioner för dig som vill lära dig mer om hur du kan göra för att hjälpa till att öka ditt lymfflöde. Fokus under denna stund blir att lära ut egenmassage och kort prata lite om vad du utöver massagen själv kan göra. Har du ett trögt lymfsystem så räcker det inte bara med att gå på lymfmassage hos oss. För den bästa effekten är det väldigt viktigt med den tid du lägger ner hemma. Massagen är enkel att göra, tar inte lång tid att utföra och anpassas efter just dina behov.

OBS: Detta besök är helt gratis efter ditt andra eller tredje besök hos oss, antingen 2 x 90 min eller 1 x 90 min + 2 x 60 min! Annars kostar besöket 650 kr, likaså om du vill repetera egenvården.

 

Egenvård inkl analys av din kropps depå av vitaminer, mineraler och fettsyror

Du kan också boka ett längre besök för egenvården. Då ingår egenmassagen och de andra delarna som står ovan, samt en analys. För att ge kroppen rätt förutsättningar för läkande så är det också viktigt att titta på om din kropp har de bästa förutsättningarna. Har din kropp alla byggstenar i rätt balans för att det självläkande systemet ska kunna fungera optimalt? Detta besök kostar 650 kr och tar ca 60 min och kan bokas in av alla som har varit på lymfmassage hos HarmoniQA.

 

Tina arbetar med Egenvård.

Boka egenmassage!

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Egenvård

40 min pris 650 kr (gratis efter 2 x 90 min behandling).