Kristallhealing & Änglahealing

Kristallterapi innebär att man tar hjälp av kristallernas helande egenskaper i healingen. Här kan du välja mellan ren änglahealing eller två sorters kristall- och änglahealing. Enbart Änglahealing tar ca 30 min, chakrabalansering tar ca 50 min och den mer djupgående kristall- och änglahealing tar ca 1 timma.

När jag arbetar med Änglahealing tar jag hjälp av de änglar som jag kallar in och det gör jag även när jag kombinerar healingen med kristaller. I chakrabalanseringen koncentrerar jag mig på att få dina chakran i balans och i den mer djupgående healingen är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser.

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.

 

Chakrabalansering

Chakrabalansering utförs med en kombination av kristaller och änglahealing, och syftar till att harmonisera kroppens energier. Kristaller som harmonierar med dina chakran läggs ut på din kropp. Läs mer om dina chakra här: Chakrapunkter

 

Djupgående kristall- och änglahealing

Här används kristallnät som läggs ut på olika ställen på din kropp. Kristallnätet används tillsammans med utlägg på dina chakran.

Båda behandlingarna inleds med en chakraskanning för att ta reda på vilka chakran som det finns obalanser i. Sedan görs en balansering av kroppens 7 stora chakra. Ibland behövs flera sessioner för att uppnå balans i alla dina chakran.

För att komma tillrätta med en obalans i sina chakran måste man komma åt grundorsaken till det som skapar obalansen. Det är där änglahealingen kommer in i bilden.

Oftast räcker det inte med att tillfälligt balansera sin chakran för att problemet skall försvinna helt. Däremot kan det vara till hjälp för att öka energinivån och balansen under en period. Chakrabalansering kan vara en bra början till att själv börja arbeta med obalansen, så att den inte uppstår igen.

 

Änglamassage

Du kan även välja änglamassage, som är en mjuk och avslappnande massage. Den kombineras med änglahealing. Läs mer om den här.

 

Tina arbetar med Kristallterapi.

Boka Kristallterapi!

klassisk kristallterapi med HarmoniQA i Kalmar

Priser

healing med Harmoniqa i Kalmar

Änglahealing

Tid: ca 30 min
Pris: 595 kr

Chakrabalansering

Tid ca 50 min
Pris: 775 kr

Kristall- och änglahealing

Tid ca 60 min
Pris: 850 kr

Distanshealing

Tid: ca 30-40 min + tid för konsultation
Pris: 695 kr

Antal sessioner

1-3 st rekommenderas, med 1-2 veckors mellanrum.