Detox fotbad

Detox Fotbad är en behandling som rensar kroppen på slagg, gifter och tungmetaller via porerna i fötterna. Detta resulterar i att vattnet färgas mörkt från de utdragna gifterna.

Inom traditionell kinesisk medicin kallas fötterna det ”andra hjärtat” och anses återspegla den inneboende hälsan!

Vår alltmer stillasittande livsstil påverkar fötterna mer än man kan tro. Under dagarna orsakar gravitationen att gifter dras ner till fötterna för att byggas upp där.
Eftersom fötterna innehåller en massa svettkörtlar och nervändar är det ett perfekt ställe om man vill dra ut gifter från kroppen.

Vi använder positiva och negativa joner i en elektrolytisk metod, där du följer med och får veta vad de olika färgerna står för i reningsprocessen. Den egna utrensningen startar och det går bra att göra reningen en gång eller en hel kur som kan ta 6-8 gånger innan vattnet är ”rent”. Helt klart blir det oftast inte.

Effekten av Fotbadet kan, förutom själva reningen, bli att du har lättare att sluta röka och får mindre sötsug.   

 

Så här går det till

Du sätter fötterna i ett skönt fotbad med kranvatten.
Sedan får du ett varmt infrarött bälte över ryggen.
Därefter sitter du med fötterna i fotbadet och reningsprocessen jobbar på.
Vi berättar under tiden för dig vad som händer under reningsprocessen.
Detoxen avslutas med att du får tvätta av fötterna i rent vatten.

 

Fördelarna med Detox fotbad

Den mänskliga kroppen fungerar bäst när jonerna är balanserade med 80 % negativa och 20 % positiva joner. Det finns flera saker att tänka på för att maximera kroppens välmående och stärka immunförsvaret. Utan att direkt kunna se det så bygger vi upp gifter och avfall i kroppen genom exempelvis  rökning, alkoholintag, dåliga kostvanor och dålig miljö. Bara 30 minuter i ett detox fotbad kan hjälpa dig att göra en utrensning och samtidigt känna ett välbefinnande.

En av de allra bästa sakerna med ett sådant fotbad är att det passar vem som helst, oavsett ålder. Alla behöver slappna av och rensa sin kropp då och då. Vare sig du letar efter ett sätt att känna dig piggare eller helt enkelt vill känna dig friskare och mindre stressad kan ett detoxen vara den idealiska lösningen för dig. Prova ett detox fotbad och känn skillnaden!

Längre ner på sidan ser du ett exempel på hur det kan se ut då du startar upp en sådan detoxrening.

 

Kombinera detoxbehandlingen

Kombinera gärna din detoxbehandling med t ex fotvård eller ljusterapi!

 

 

 

Boka Detox fotbad!

Detox fotbad - HarmoniQA i Kalmar

Priser

fotspa hos HarmoniQA i Kalmar

Detox Fotbad

30 min 575 kr
Kur 6-8 ggr

Rabatt: Var 6:e gång går du helt gratis och får därmed en rabatt på 575 kr.