Reikihealing

Reikihealing är en mjuk handpåläggande beröringsmetod och du har kläderna på under en Reikibehandling. Reikienergin är som mycket sensitiva och mjuka radiovågor som strömmar till dig genom healerns händer. Du blir piggare och upplever ofta en djup avslappning som sitter i under flera dagar.

 

Universell healing

Reiki är en healingform som är tusentals år gammal och mycket kraftfull. Reikihealing är en Universell livsenergi som strömmar genom den som ger Reiki. Denne använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för energin. Reikiutövaren behöver inte kunna ställa diagnos eller veta vad som behöver helas. Reiki har större visdom än vi. Reikihealingen får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

 

Ordets betydelse

Ordet Reiki består av två japanska ord, rei och ki. Rei kan översättas till universell, vilket innebär allomfattande, högre visdom, Gudsmedvetandet, den dolda styrkan, etc. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande; människor, djur och växter. Det finns flera sorters ki / livsenergier och Rei-ki är den livsenergin som bäst organiserar flödet av de underordnade formerna av livsenergi i sinnet och i kroppen.

 

Denna healing ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Tina arbetar med Reiki-healing.
Reiki med HarmoniQA i Kalmar

Boka Reiki!

Priser

reikihealing

Reiki-healing

Tid: ca 50 min
Pris: 775 kr

Distanshealing

Tid: ca 30-40 min + tid för konsultation, via mail
Pris: 595 kr

Antal sessioner

1-3 st rekommenderas, med 1-2 veckors mellanrum.