Klassisk massage

Klassisk massage sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter. Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. Utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Djupgående för den som önskar, men kan även ges med fokus på en mer avslappnande massage, Bestäm själv. Välj mellan Svensk klassisk massage eller Brasiliansk klassisk massage.

Vi erbjuder studentrabatt och pensionärsrabatt på klassisk massage! Boka som vanligt via Bokadirekt, så dras rabatten av i kassan innan du betalar. Du behöver uppvisa ditt studentkort.

 

Helkroppsmassage

I 60 min helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer och dekolletage. I helkropp 70 min ingår även ansikte och skalp. Det kan även ingå i 60 min helkropp om du så önskar, säg i så fall till om detta innan vi börjar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat.

 

Delkroppsmassage

Här ingår massage av rygg, nacke samt baksida ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat. För dig som t ex har problem i rygg och nacke kan det här vara ett bra alternativ istället för 30 min. Det ger oss då möjlighet att jobba lite längre tid med problemområdet.

 

Nack- & ryggmassage

Detta är en djupgående massage med fokus på nacke och rygg.

 

Klassisk med koppning

I den här behandlingen kombineras massage med koppning. Det är en gammal traditionell läkekonst som främst används vid olika typer av smärta. Den ges lokalt eller som massage, vilket är ett utmärkt komplement till den klassiska massagen, för att få en effektiv behandling av stela och ömma muskler. I kopparna bildas ett vaccum som lyfter upp huden och ökar blodgenomströmningen. Musklerna slappnar av och borttransporten av slaggprodukter ökar.

 

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.

 

Tina arbetar med Klassisk massage.

Boka klassisk massage!

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Klassisk massage

30 min 575 kr
Student- och pensionärspris: 550 kr

45 min 695 kr
Student- och pensionärspris: 660 kr

60 min 795 kr
Student- och pensionärspris: 760 kr

70 min 875 kr

 

Antal sessioner

Efter eget önskemål eller ihop med terapeuten.