Öronljusbehandling

Detta är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som ”befriande” i området runt öron, panna och bihålor. Behandlingen har flera användningsområden, bl.a rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, öronsmärtor, yrsel, tryck i huvudet, lock för öronen mm.

Öronljus är en naturprodukt som använts av Hopi-indianerna, med sin stora läkekunskap och ett rikt andlig liv. Varje ljus tillverkas än idag hantverksmässigt med stor omsorg. Man använder gamla recept och de bästa råvaror, som regelbundet genomgår noggranna kontroller. Till öronljusen används uteslutande högraffinerad bivax, honungsextrakt och traditionella indianska örter som salvia, johannesört och kamomill, samt fullständiga naturliga eteriska aromessenser.

Du ligger på sidan och får ett ljus tänt i örat. Öronljuset är ihåligt och därför skapas det en varm luftström, som även bildar ett lätt undertryck (skorstenseffekt). I föreningen med luftvibrationerna i öronljuset, till följd av lågans rörelser, utsätts trumhinnan för en mjuk massage. På det sättet sugs öronvax och smuts ut under behandlingen.

Båda öronen behandlas alltid vid samma tillfälle, även om man kanske bara har besvär från ett av dem. Varje ljus har en brinntid på 10-12 min. Efteråt ligger du och vilar i 15 min i en lugn och avslappnande miljö med skön avkopplande musik.

öronljus behandling

 

Öronljus kan hjälpa för

  • Rengöring av hörselgångarna
  • Vaxproppar
  • Hörselnedsättning
  • Öronsmärtor
  • yrsel
  • Lock för öronen
  • Tryck i huvudet

 

Öronljusbehandling ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Tina arbetar med Öronljusbehandlingar.

Boka Öronljusbehandling!

Priser

Öronljusbehandling

Tid: ca 40 minuter.
Pris: 695 kr

Antal behandlingar

Efter eget behov.