Änglahealing

Här kan du välja mellan ren änglahealing eller två sorters kristall- och änglahealing. När vi arbetar med Änglahealing tar vi hjälp av de änglar som vi kallar in och det gör vi även när vi kombinerar healingen med kristaller. I chakrabalanseringen koncentrerar vi oss på att få dina chakran i balans och i den mer djupgående healingen är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser.

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.

 

Chakrabalansering

Chakrabalansering kan ske med enbart  änglahealing eller genomen kombination av kristaller och änglahealing, och syftar till att harmonisera kroppens energier. Ev läggs kristaller som harmonierar med dina chakran ut på din kropp. Läs mer om dina chakran här: Chakrapunkter

 

Djupgående healing

Den djupgående healing fokuserar mer på det som ligger bakom ett visst problem, fysiskt eller mentalt. Här kan vi också artbeta enbart med änglarnas hjälp eller kombinera arbetet med kristaller.

Båda behandlingen inleds med en chakraskanning för att ta reda på vilka chakran som det finns obalanser i. Sedan görs en balansering av kroppens 7 stora chakra. Ibland behövs flera sessioner för att uppnå balans i alla dina chakran.

För att komma tillrätta med en obalans i sina chakran måste man komma åt grundorsaken till det som skapar obalansen. Det är där änglahealingen kommer in i bilden.

Oftast räcker det inte med att tillfälligt balansera sin chakran för att problemet skall försvinna helt. Däremot kan det vara till hjälp för att öka energinivån och balansen under en period. Chakrabalansering kan vara en bra början till att själv börja arbeta med obalansen, så att den inte uppstår igen.

Healing ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Vi som arbetar med Änglahealing är Tina och Håkan.

Boka Änglahealing!

Änglahealing med Harmoniqa i Kalmar

Priser

healing med Harmoniqa i Kalmar

Änglahealing

Tid: ca 30 eller 60 min
Pris: 595 eller 850 kr

Chakrabalansering

Tid: ca 50 min
Pris: 775 kr

Djupgående änglahealing

Tid: ca 60 min
Pris: 850 kr

Distanshealing

Tid: ca 30-40 min + tid för konsultation, via mail
Pris: 775 kr

Antal sessioner

1-3 st rekommenderas, med 1-3 veckors mellanrum.