Hot stone-massage

Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna  dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön. Här används enbart Young Livings fina ekologiska produkter.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

 

Rekommenderas ej för gravida!

 

Hot stone-massage rygg innehåller en mjuk aromatisk ryggmassage.

Hot stone-massage helkropp innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.

Hot stone De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även ansiktsmassage och ev huvudmassage.

Hot stone med Ayurvedisk olja är en samma sorts massage som ovan, men jag använder speciella oljor som passar din kroppspersonlighet, så välj mellan Vata, Pitta eller Kapha. Du behöver själv veta din dosha, dvs din kroppspersonlighet när du bokar denna massage. Meddela vid bokningen om du är Vata, Pitta eller Kapha, så att du får rätt olja.

 

Tina och Jonathan arbetar med Hot stone-massage.

Boka Hot stone -massage!

Hot stone-massage HarmoniQA i Kalmar

Priser

Hot stone-massage HarmoniQA

Hot stone-massage

Halvkroppmassage ca 35 min.
Pris 450 kr.

Helkroppsmassage ca 60 min.
Pris 650 kr.

De Luxe Helkroppsmassage ca 75 min.
Pris 750 kr.

Antal sessioner

Efter eget önskemål.