Aromamassage – Spamassage

Avslappnande massage

Aromamassage är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående. Den är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra, då den anpassas efter dina behov. Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.

Delkropp innehåller en skön aromatisk massage av rygg, axlar och nacke.

Helkropp innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.

De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även en skön ansiktsmassage och huvudmassage.

Aromamassage med Ayurvedisk olja är samma sorts massage som ovan, alltså ingen Ayurvedisk behandling. Här används speciella oljor som passar din kroppspersonlighet, så välj mellan Vata, Pitta eller Kapha. Du behöver själv veta din dosha, dvs din kroppspersonlighet när du bokar denna massage. Meddela vid bokningen om du är Vata, Pitta eller Kapha, så att du får rätt olja.

 

Tina arbetar med Aromamassage.

Boka Aromamassage!

Aromamassage - Spamassage i Kalmar

Massage med Harmoniqa i Kalmar

Aromamassage

30 min 575 kr
45 min 695 kr
60 min 795 kr
70 min 875 kr