Chokladmassage

Chokladmassage är en lyxig upplevelse både kroppsligt och mentalt! Det är en ljuvligt avslappnande massage, antingen helkropps- eller delkropps! Den ges med vana händer och varm chokladolja. Massagen har en lugnande effekt på alla sinnen. Ge dig själv en njutningsfull upplevelse!

Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Antioxidanter är ämnen som har förmågan att oskadliggöra fria radikaler, som orsakar stor skada i våra kroppar. Antioxidanter finns främst i bär, frukt och grönsaker, men även i  bl a kakao. Till massagen används endast ekologiska produkter.

Under avslappnande massage frigörs hormonet Oxytocin, som är ett ”lugn och ro”-hormon. Det lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormoner. Vi blir mer lugna, sociala och faktiskt också mer nyfikna på vår omgivning, då oxytocin frigörs i våra kroppar.

Delkroppsmassage innehåller massage av rygg och nacke.

Helkroppsmassage innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.

De Luxe innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, ansikte och huvud.

Kroppen får en något mer brun nyans av chokladoljan. Oljan kan färga av sig något, så tänk på att inte ha ljusa och åtsittande kläder efteråt.

Tina arbetar med Chokladmassage.

Boka chokladmassage!

Chokladmassage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

Hot stone-massage HarmoniQA

Chokladmassage

Helkroppsmassage ca 50 min
Pris 750 kr

De Luxe Helkroppsmassage ca 70 min
Pris 875 kr