Access Bars – energimassage

Access Bars kallas också för energimassage. Det är en fantastisk energiprocess där energier söker sig nya banor. Det är en avslappnande och lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet. Behandlingen hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Bars ger din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla ”filer” faller bort och ger utrymme för nya och fantastiska energier. Det innebär att det blir mer utrymme för dig själv och dina energier. Både barn och vuxna med tex ADHD kan uppleva ett ökat lugn och få fart på den egna kreativiteten. Det kan även hjälpa t ex mot sömnproblem, stress och energilöshet.

Detta är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen tar mellan 60 och 90 minuter.

Det är bra att starta med 3 stycken behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.

Bars ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Bars kan t ex användas för

  • Minska stress och oro
  • Sömnproblem
  • Stärkande – energigivande
  • Självutveckling

 

Lyssna här på vad en neuroforskare säger om Access Bars efter studier som gjorts av hjärnan efter och under Bars behandlingar.

Tina arbetar med Access Bars.

Boka Access Bars - energimassage!

Access Bars - energimassage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

Access Bars

Du kan välja mellan 60 eller 90 min behandling.

60 min 775 kr, 90 min 1095 kr

Antal sessioner

1-3 st rekommenderas, med 1-2 veckors mellanrum.