Bindvävsmassage

Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Massagen hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Den ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen. Vid behov kan denna massage kombineras med djupgående klassisk massage.

Bindväv finns i de flesta av kroppens organ och är livsnödvändig. Det finns t ex i hud, senor, ben, blodkärl och brosk. Bindväven har olika strukturer och egenskaper, och har varierande grad av elasticitet. Bindvävsmassage passar dig som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen och passar lika bra för män som för kvinnor.

Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna till att celluliter bildas, genom bindvävsmassage påverkas även celluliterna. Massagen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur fast din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.

Detta är ingen helt smärtfri massage. Har du väldigt fast bindväv, kan denna massage göra lite ont, då vi bl a jobbar med koppning. Oftast upplevs det behagligt avslappnande, men ibland lite tuffare.

 

Välj gärna till djupgående klassisk massage!

 

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.

 

Tina arbetar med bindvävsmassage

Boka bindvävsmassage!

Bindvävsmassage - HarmoniQA i Kalmar

Priser

bindvävsmassage med HarmoniQA i Kalmar

 

Bindvävsmassage

30 min 575 kr
45 min 695 kr