Ansiktsbehandlingar

Välgörande underbara EKO ansiktsbehandlingar med naturliga välgörande och väldoftande produkter. Genom att tillföra huden naturliga ämnen ger vi huden receptet för att kunna läka sig själv!

Portömning ingår ej, då vi arbetar så skonsamt som möjligt gentemot din hud.

Du kan här välja mellan flera olika ansiktsbehandlingar och de två olika ekologiska produktserierna nedan. Vi använder enbart ekologiska produkter med naturliga ingredienser!

 

Ansiktsbehandling 45 min

Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, varma handdukar, ansiktsmassage och vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande huvudmassage. Välj om du vill att vi använder Young Livings terapeutiska ekologiska produkter eller Rosenseriens fina ekologiska produkter.

 

Ansiktsbehandling 60 min

Här ingår  en grundlig rengöring, peeling, ansiktsmask, varm ånga för att öppna porerna inför peelingen, varma handdukar, en skön avslappnande ansiktsmassage och en vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande huvudmassage. Välj om du vill att vi använder Young Livings terapeutiska ekologiska produkter eller eller Rosenseriens fina ekologiska produkter.

 

Ansikts- & huvudmassage, 30-40 min

Du kan också välja enbart ansiktsmassagen inkl massage av huvud, hals, nacke och övre delen av bröstkorgen, om du önskar. Välj mellan 30 eller 40 min.

 

 

Rosenserien består av

Rosenserien är en svensk hudvårdsserie som passar dig som letar efter ett naturligt och ekologiskt alternativ, och samtidigt vill använda produkter som tar hänsyn till miljön. Kvalitetskraven på produkterna i Rosenserien är hårda, allt ifrån urval av varor till framställning av produkter. De flesta av Rosenseriens produkter är märkta av svanen vilket säkerhetsställer höga miljö-, hälso- och kvalitetskrav.

 • Cleansing Cream  – är en mild och effektiv rengöringskräm. Viktigt för att hålla huden fräsch och för att huden ska kunna tillgodogöra sig de vårdande produkterna.
 • Gentle Peeling – mild, skonsam peelingkräm. Tar bort döda hudceller, gör rent i porerna och är bra mot pormaskar.
 • Rosenvatten – neutraliserar vattnets negativa effekt på huden och tillför fukt och antioxidanter.
 • Purifying Clay Mask – är en exklusiv, djuprengörande mask med rosa lera. Den har en naturlig mineralblandning, som kan stimulera cellförnyelse.
 • Mouisturising Vitamin Mask – ger näring, effektiv på trött hud och skadad hud och förstärker hud med anlag för rynkor.
 • Ögonkräm – kan motverka de fina linjerna, påsar och mörka ringar.
 • Moisturizer dag-/nattkräm – biologiska verksamma ämnen och GLA ger näring, tillför och binder fuktighet i huden.

 

Young Livings A·R·T-serie består av

Young Livings produkter innehåller endast naturliga produkter av bästa kvalité!

  • ART® Creme Masque (ansiktsmask) är en skönhetsprodukt av hög kvalitet som fångar orkidéns enastående långlivade egenskaper och kombinerar dem med de hälsogivande fördelarna hos eteriska oljor och andra naturliga växtämnen. Denna blandning vårdar och ger ansiktet lindring samt lämnar huden synbart mer livfull, samtidigt som den skyddar huden från skadliga element i miljön.
  • Sandalwood Moisture Cream (Sandelträ fuktighetskräm) är en speciellt fuktbevarande kräm med äkta eteriska Young Living-oljor. Innehåller bl a MSM (Metylsulfonylmetan) som är en naturlig, växtbaserad substans som mjukar upp huden och gör den extra elastisk. Innehåller också de eteriska oljorna rosenträ, lavendel, rosmarin, sandelträ, myrra.
  • Boswellia Wrinkle Cream är en Anti-rynkkräm som tillför huden näring och gör att huden ser jämnare och mer ungdomlig ut. De eteriska oljorna av geranium, myrra, sandelträ och ylang ylang lindrar och mjukar upp huden samtidigt som frankincense och olja av vargbärsfrö stimulerar kollagenbildningen.
   • ART® mild rengöring och avlägsnar varsamt orenheter med hjälp av skum utan att irritera huden eller ta bort dess naturliga oljor.
   • ART® toner är ett uppfriskande ansiktsvatten som tar bort alla rester av orenheter utan att torka ut huden. Denna toner har en perfekt blandning av eteriska oljor och bidrar till att balansera hudens naturliga pH-värde.
   • ART® Renewal Serum kombinerar de enastående egenskaperna hos orkidé med de hudförbättrande fördelarna hos rena eteriska oljor och andra naturliga växtämnen. Denna unika blandning arbetar i harmoni för att ge näring och återfukta på djupet samt återställa en ungdomlig hy.

 

Tina arbetar med Ansiktsbehandlingar.

Boka ansiktsbehandling!

Ansiktsbehandlingar hos HarmoniQA

Priser

Ansiktsbehandlingar hos HarmoniQA

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling 45 min
750 kr

Ansiktsbehandling 60 min
875 kr.

Ansikts- & huvudmassage
ca 30-40 min, 575-695 kr.