Ansiktsmassage

Ansikts- & huvudmassage

En välgörande underbar massage med terapeutisk, kallpressad och ekologisk massageolja. En härligt avslappnande massage av ansiktet, huvud, hals, nacke och dekolletage (översta delen av bröstkorgen) ingår som standard. Naturligtvis anpassas massagen efter dina önskemål, så vill du ha mer tid på ett ställe och mindre på ett annat, så går det lika bra. Utmärkt när man behöver varva ner ordentligt och ge sin kropp och sitt sinne en chans att återhämta sig från vardagsstressen. Vill du komplettera med en hel ansiktsbehandling eller kanske enbart ansiktsmask, så går det också att ordna. Våra ansiktsbehandlingar hittar du här.

Huvudmassage är perfekt för dig som har svårt att slappna av och har problem med huvudvärk och spänningar i nacken. Passar naturligtvis även för dig som helt enkelt väljer huvudmassage för att det är skönt och avkopplande. Massage i hårbotten främjar hårväxten då blodcirkulationen och näringstillförseln till hårsäckarna ökar. Därmed stärks även håret och hårväxten. Om du vill så använder vi en ekologisk eterisk olja som främjar hårväxten.

 

Lugn miljö

Hos HarmoniQA har vi skapat en lugn oas med Spa och olika typer av behandlingar. Vi har en lugn miljö, där fokus ligger på stillhet. När du kliver in genom dörren kan du riktigt känna den lugna och avslappnande atmosfären i luften! En perfekt plats för avslappning och rekreation!

Tina arbetar med denna massage.

Boka ansiktsmassage!

Ansiktsmassage hos HarmoniQA i Kalmar

Priser

Ansikts- & huvudmassage

30 min 575 kr
45 min 695 kr

Ansiktsmassage + ansiktsmask ca 45 min, 650 kr.

 

Antal behandlingar

Efter eget önskemål.