Välkommen till HarmoniQA SPA

 

HarmoniQA SPA med Solrum – centralt i Kalmar

Besök HarmoniQA SPA med Solrum & IR-bastu. Här finns vårt unika Solrum. En plats där ni kan koppla bort vardagen och vara själva en stund för en stunds relax, härligt vilsamt. I vårt Solrum finns solsimulatorer som återskapar solens hela spektrum av solljus. Kom hit och njut av sol och värme, utan några hälsorisker!

Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön, samtidigt som du får lapa solljus och huden kan bilda välbehövliga D-vitaminer. Vi är måna om att ni respekterar den lugna atmosfären hos oss. Du bokar in dig själv eller ihop med ditt sällskap på upp till fyra personer. Därmed är det aldrig några okända personer i rummet.

Hos HarmoniQA råder en lugn atmosfär, så tänk på att du släpper stressen och klär på dig ett lugnt och stillsam förhållningssätt. En plats för både kropp & själ!

Ljusterapin i vårt Solrum och IR-bastun klassas som friskvård, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!

 

Solrummet

Här finns plats för fyra solstolar, där du ensam eller tillsammans med dina vänner kan luta dig tillbaka och njuta av solljuset för lite solterapi. Så solrummet har du, eller du och ditt sällskap, alldeles själva under 1 timma.

Forskning har visat att vi behöver 20 minuter solljus av UVB-strålarna per dag året runt för att må riktigt bra. Solsimulatorerna i Solrummet återger solens UV-ljus, som delas upp i UVA- och UVB-strålar, med en reducerad nivå av de skadliga UVA-strålarna. Därmed kan du njuta av sol och värme utan några hälsorisker. 55 minuter i solrummet motsvarar 20 minuter i naturligt solljus mitt på dagen i juni och juli.

Rummet är inrett med 4 st solstolar i behaglig miljö. Du kan välja att bara hyra en solstol eller att kombinera med någon behandling. Du själv eller ditt sällskap rår om er själva i Solrummet. Vill du/ni boka till något från menyn, så meddelas detta vid bokningen. Läs mer om menyvalen längre ner på sidan. NI kan också välja till fotbad.

 

Läs mer om Solrummet här!

 

Pris

  • Inträdet till Solrummet kostar 250 kr/person för 1 timma, fram till kl 18 på vardagar. Då ingår endast solstolen, ej dusch. Medtag en handduk till solstolen, samt solglasögon.

Önskar du sola efter kl 18 på vardagar eller under helgen, är det dubbla priset, dvs 500 kr/person (minst 3 personer). Tag i så fall kontakt med oss via mail info[@]harmoniqa.se eller telefon med önskemål om datum och tid, för att göra din bokning. Är ni ute i riktigt god tid är det ev möjligt att även boka massage till kvällspris, under er SPA-vistelse.

 

Fotbad

Önskar du välja till fotbad, så meddela detta vid beställningen. Du kan välja mellan Dödahavssalt (innehåller 21 naturliga mineraler) och Himalayasalt (mängder med mineraler, bakteriedödande och helt utan tillsatser, naturligt renande för huden). Pris 35 kr/person.

 

Öppettider

SPA-avdelningen är vanligtvis bokningsbar kl 10-17 vardagar. Efter överenskommelse kan man också ev boka kvällstid på vardagar.

 

Badrock mm

Medtag egen handduk att ligga på i solstolen, badkläder och ev solglasögon. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling).

 

Behandlingar

Önskar du välja till någon av våra olika behandlingar, kan du boka dem samtidigt som du bokar ditt inträde till Solrummet.

SPA-behandlingar och boende

Det finns en mängd olika SPA-behandlingar att välja till då du bokar tid till Solrummet, om du önskar. Du kan välja till precis vilken behandling som helst! Är du på genomresa eller semester i Kalmar kan det vara bra att veta att närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler. Det är inte många steg mellan.

Boka HarmoniQA´s Spa

 

HarmoniQA SPA i Kalmar

Sola i Solrummet!

Sola hos HarmoniQA i Kalmar

HarmoniQA hittar du på Norra Vägen 16 med behandlingar, IR-bastu, Solrummet & Detox fotbad!

Sola hos HarmoniQA i Kalmar

Njut!

Kom och njut av värmen och stillheten i vårt fina SPA!

choklad

Kampanjpriser

Vi har alltid lite olika kampanjpriser på behandlingar då du besöker vårt nya Spa.