Hot Stone Massageutbildning 22/8

Hot Stone 1-dagars massageutbildning

Detta är en intensivutbildning där man lär sig att ge avslappnande Hot Stone. Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, te x massör, och vill lära dig en av de vanligaste SPA-massagebehandlingarna för att kunna arbeta på olika spa både i Sverige och utomlands. Den passar också dig som kanske är på väg att starta upp. Likaså passar utbildningen dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.

Hot Stone Massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna  dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Ur innehållet

Detta är en 1-dagars grundläggande utbildning i Hot stone-massage. Du får lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Under massageutbildningen i Hot stone tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade massageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, mer åt det romantiska hållet eller som motverkar celluliter. Dessutom får man lära sig att utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor tillverka egna aromamassageoljor. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger centralt i Kalmar och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro och kyl. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar, logi ordnar du själv om det behövs. Närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler. Om du bokar rum direkt via Hotellet får du lite rabatt om du uppger att du är kursdeltagare hos HarmoniQA.

Tillbehör

På utbildningen säljs inte stenar eller värmare. Du får däremot bra information på kursen om vad man bör tänka på när man väljer stenar och värmare, samt var du kan inhandla dessa redskap som behövs för din Hot Stone Massage.

Diplom

Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt.

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

Kursdatum

Denna utbildning hålls några gånger/år.

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, utbildad Spaterapeut och massagelärare.

Tid: den 22/8 kl 09.30-16.30
Plats: HarmoniQA SPA, Norra vägen 16, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år.
Kostnad: 2900 kr inkl moms. En anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom. Resterande belopp betalas via faktura, som vi skickar via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.
Anmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen.

Anmäl dig här