Gravidmassage distansutbildning

Detta är en utbildning där du lär dig att ge avslappnande och välgörande gravidmassage. Det är en utbildning som passar dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling. Den passar även dig som vill använda massagen i hemmet. Så denna utbildning fungerar bra om du t ex är massör sedan tidigare och vill lära dig mer om hur du kan massera en gravid kvinna, och vad du bör tänka på. Men även om du vill lära dig massera din gravida partner/närstående.

Denna utbildning syftar till att ge kunskap om hur du på ett bra och säkert sätt kan ge en avslappnande massage till gravida. Den vill också ge dig kunskap om sådant som är viktigt för dig att veta i samband med graviditet och vad du bör tänka på då du ger en gravid kvinna massage. Detta är en utbildning i en avslappnande och välgörande gravidmassage, som både är mentalt och fysiskt avslappnande.

Massagen främjar harmoni och ett positivt flöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd, påverkar delvis även muskulärt och ger en behaglig känsla av lugn. På så sätt kan den minska obehag i form av stress, spänning och ev tyngdkänsla och ge återhämtning och ny kraft.

Detta är en grundläggande utbildning i gravidmassage. Du får lära dig att göra helkroppsmassage, där även fot-, ansikts- och huvudmassage ingår. Under massageutbildningen i gravidmassage tränar du genom att utföra behandlingen på de personer som du själv väljer. I utbildningen ingår såväl terori som praktisk.

Gravidmassage distansutbildning HarmoniQA

 

Innehåll

   • Helkroppsmassage för gravida
   • Ansiktsmassage
   • Huvudmassage
   • Lymfflöde
   • Teori: viss anatomi, kontraindikationer, hormoner, kroppsförändringar etc
   • Journalföring
   • Inköp
   • Etik & kundbemötande
   • Teoritest (för dig som vill bli diplomerad)
   • Praktiskt prov

 

Tillbehör

I utbildningen säljs inga tillbehör, men självklart finns förslag på vilka tillbehör du kan behöva, då du ger massage till gravida.

 

Diplom

Efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, utbildad terapeutisk gravidmassör, idrottsmassör, aromaterapeut och medicinsk massageterapeut.

 

Tid: Kursstart löpande, och du väljer själv när du ska starta.
Plats: Hemma hos dig själv
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år.
Kostnad: Just nu specialpris på 5500 kr inkl moms, ordinarie pris är annars 6000 kr. Du kan även välja att dela upp din betalning under 6 månader och betalar då ordinarie pris. Då du anmält dig, via mailen nedan, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan.
Anmälan: info[@]harmoniqa.se eller via denna länk eller för avbetalning här.