Regndroppsmassage Andlig, Biblisk fördjupning

Denna utbildning är en fördjupning av grundkursen i Regndroppsteknik. Utbildningen är till för att främja ett andligt, spirituellt växande. Regndroppsteknik är en underbar form av medicinsk Aromaterapi och från början är den framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. I kursen presenteras du för de 10 oljor som du ska använda dig av i denna fördjupning (oljor ingår ej i kursen utan köps separat). Du får lära dig fyra olika sorters Andlig, biblisk Raindrop. Dessutom ingår en meditationstext som du använder dig av under behandlingen. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor på huden kan man hjälpa kroppen till läkning.

 

Eteriska oljor

De eteriska oljorna i denna del av kursen är anpassade för just andligt, spirituellt och mentalt växande. Det är 10 st oljor.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och en inspelad film, där du får de praktiska instruktionerna till grundtekniken för regndroppsmassage. Kursen är upplagd på så sätt att du först tar del av all text och alla instruktioner, läser på om oljorna och dess verkan, sedan utför du massagen på minst 4 personer. Därefter kan du börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående. Kursen avslutas med diplomutdelning.

 

Krav

Förkunskaper: Grundutbildningen för regndroppsmassage. Du lär dig hela behandlingen efterhand som du jobbar med den. Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad Aromaterapeut

 

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: Ordinarie pris 1500 kr. Om du gått grundkursen hos HarmoniQA så kan du gå denna kurs till specialpris på 995 kr, meddela detta vid din anmälan i så fall.  Då du anmält dig via mailen nedan, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och mail vid anmälan, samt för vem du gått din grundutbildning för. I priset ingår moms, administrationsavgift, kursmaterial och diplom. 
Anmälan:
info[@]harmoniqa.se