Healingkurs – 5 veckor

Kurs i healing på distans – start varje dag!

Utbildning inom personlig utveckling, rening och healing med hjälp av den underbara energin från den Silvervioletta flamman! Det är ett högfrekvent andligt ljus som har används av andliga sökare i tusentals år. Silvervioletta flamman kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och kommer till oss som ”tröstaren” i svåra tider. Den renar och transformerar effekten av det negativa, och går till orsaken till problemet genom att transformera känslor och minnen i vårt undermedvetna. Du åkallar energin mycket lätt, genom specifika mantran, tillsammans med visualisering eller meditationer. Läs här vad tidigare kursdeltagare tyckt om kursen.

 

Kan alla ge healing?

Du blir initierad i den silvervioletta flamman, vilket kan skänka dig glädje, förlåtelse och närvaro i nuet, när den praktiseras regelbundet. En initiering är en andlig ceremoni där du får ta del av healingenergin. Du lär dig att känna igen flammans energi och kan använda den i healing till dig själv och andra. Alla kan ge healing med övning och det är viktigt att veta vilken energi man använder då man ger healing, så att du t ex inte använder din egen energi då du vill hjälpa andra. När du väl är initierad, har du fått tillgång till just denna healingenergi och kan använda den i din healing.

I och med din initiering så kan du börja använda dessa renande och helande energier direkt och du kan även initiera andra i den silvervioletta flamman.

Kursen pågår under minst 4 veckor med hemuppgifter som sedan redovisas skriftligt innan du får ditt diplom. Vill du ha längre tid på dig för att genomföra kursen, går det också bra. Du har tillgång till kursen under totalt 3 månader. All konversation sker via mail.

 

Ur kursinnehållet

  • Vad är den Silvervioletta flamman
  • Hur man använder denna healingenergi
  • Hela andra på plats eller distans
  • Rena hus och platser
  • Initiera och stärka dig själv och andra
  • Affirmationer och Meditationer
  • St Germain, vem var det?

Initiering och kurskompendium ingår (skickas ut via mail) i utbildningen. Initieringen bokar du separat här och den sker på distans. Välj ett datum tidigast 2 dagar efter att du betalt din kurs, så att du hinner få ditt kurskompendium och i god tid före. En initiering är en andlig ceremoni där du får ta del av healingenergin, så att du sedan kan börja använda den. Initieringen sker också på distans.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursenledare

Tina Ribbershed, healer sedan många år.

 

Tid: Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: 995 kr för hela kursen inkl initiering. Då du anmält dig via mail skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer, ev företagsnamn inkl org.nr vid anmälan. Boka också in din tid för initiering via anmälningsknappen. Boka din initieringen tidigast 2 dagar efter att du betalt, så att du hinner läsa igenom dina kursdokument innan. Tänk på det då du bokar in tid för initieringen.
Anmälan: Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se för faktura eller betala direkt via denna länk.