Referenser

Kursdeltagarnas kommentarer om healingutbildningen Silvervioletta Flamman

”Kursen var trevlig och lärorik och gott och nyttigt fika! Känner att jag kommer att ha stor nytta av den. Förtroendeingivande och kunnig kursledare. Trevliga kurskompisar och mysig miljö, kände sig välkommen! Bra övningar! Tack för nya kunskaper!
Kristina Hansson.”

”Jag tyckte kursen var mycket bra. Pedagogiskt och lättförståeligt, lagom blandning mellan teori och praktik. Jag är nöjd med allt. Kursens upplägg passade mig utmärkt. Några intensiva timmar med teori och praktiska övningar och en trevlig fikastund och lite frågor och prat om upplevelser etc. Sedan fortsättningen hemma med hemuppgifter och skriftlig redovisning. Gruppens storlek (6 personer) fungerar också väldigt bra för mig. Lagom stort, det fanns tid och utrymme för alla. Små ”fusklappar” och punkter på tavlan tyckte jag var bra att ha till hjälp vid healingövningen.
Anne Halonen.”

”Jag tycker att kursen var bra och det bästa var att vi arbetade praktiskt med silvervioletta flamman med varandra. Bra att vi fick tid att rensa en plats också. Praktiska övningar behövs alltid för då kommer frågorna. Du hade ett bra upplägg med bra tidsram vi hann med och det kändes inte som att vi var i tidspress av att så mycket som möjligt skulle vara med. Du har gjort en bra avvägning av vad du behöver ta upp för att kursen ska bli bra. Jag har svårt att se vad som behöver ändras, du känns trygg i din situation och i din roll och det förmedlar en säkerhet/trygghet till gruppen. Som deltagare känner jag att du vet vad du pratar om.”
Karin Larsson

”Jag tyckte om kursen. Jag var starkt motiverad, det kändes som jag väntat på just detta. Som helhet var kursen bra. Gruppens storlek och stämningen var bra. Innehållet var också bra. Jag är mycket nöjd och har kommit en bit ytterligare i min utveckling. Jag tänker på och känner dessa mjuka och goda energier nästan hela tiden.”
Anne Jansson

”På det stora hela har detta varit en spännande upplevelse och detta är en healingmetod som är behaglig och lätt att ta till sig. Det är inget jag saknade på kursen. Gruppen kändes lagom stor och hanterbar. Vi hinner vara mer personlig med varandra.”
Lena Nilsson