Kristallhealing distansutbildning

Kurs i kristallhealing på distans

Detta är en utbildning till kristallterapeut i 5 delar. Här får du en bred och djup kunskap om kristaller och stenar och hur du använder dem för att balansera och heIa. Du kan använda kristallhealingen ihop med exempelvis Reiki eller någon annan healingform, men du kan också använda kristallhealing helt fristående.

I denna utbildning kommer du att få lära dig fördjupade healingtekniker med kristaller och stenar. Du får fördjupade kunskaper i energier och energiarbete och hur stenar och kristaller samverkar med sin omgivning, samt hur du använder dem i ditt healingarbete. Du får också lära dig en hel del om olika stenar och kristaller och deras egenskaper. Du får lära dig om hur du programmerar kristaller för olika syften, hur du renar och laddar dem på enkla och naturliga sätt, utan inverkan av dränerande salter. Du får övningar för personlig, själslig, andlig och energimässig utveckling, hur du renar platser och mycket mer.

Följ med in i healingens värld och lär dig om kristaller och stenar, hur de är uppbyggda och hur du använder dem för att påverka positivt.

Här får du också kunskap om 13 av våra större chakran, om energifält, hur de är uppbyggda och hur de samverkar med oss på olika plan.

kristallhealing kurs och utbildning

Kan alla lära sig kristallhealing?

Ja, alla kan med lite övning. En del är från början mer känslig för energier och känner in, kanske helt utan att de själva vet. Andra behöver mer träning. Alla kan dock öva upp sin känslighet för energier och alla kan lära sig att använda kristaller och stenar för att ge healing.

 

Ur kursinnehållet

 • Hur man använder stenar och kristaller för att ge healing
 • Chakrabalansering
 • Fördjupad kunskap om chakrasystemet
 • Stor kunskap om stenar och kristaller
 • Lär dig arbeta med pendel
 • Healing av människor och djur, på plats eller distans
 • Kristallhealing av dig själv och andra
 • Öviningar för att uppfatta energier, för självutveckling och för att ge healing
 • Programmering av kristaller
 • Utlägg av kristallnät
 • Rena, ladda och programmera kristaller och stenar

utbildning i kristallhealing på distans

I utbildningen använder du en del kristaller och även pendel. Detta köper du separat om du inte redan har det hemma. Det går också att köpa ett startkit med stenar och pendel i kursen.

 

Diplomering

I kursen ingår att dokumentera och skicka in redovisning för healing och chakrabalansering på minst två personer, som du träffar vid minst tre tillfällen. Därutöver får du även uppgifter som gäller dig själv och din personliga utveckling. Detta redovisas skriftligt innan du får ditt diplom. Jag rekommenderar dig att göra färdigt kursen inom ca 3månaders tid, men behöver du längre tid på dig för att genomföra kursen, så har du max 6 månader på dig att slutföra utbildningen. All konversation sker via mail.

Efter avslutad kurs skickas ett diplom till dig per post.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursenledare

Tina Ribbershed, healer sedan många år och utbildad kristallhealer.

 

Tid: Start löpande på distans. Därefter har du tillgång till kursen i 6 månader.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: Just nu endast 4950 kr. Ordinarie pris är 5950 kr för hela kursen. Du kan även välja att dela upp din betalning under upp till 6 månader och betalar då fullpris 5950 kr. Då du anmält dig via mail skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan.
Anmälan: Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se eller betala direkt via denna länk. Om du vill betala med avbetalning gör du det här.