Healing & Chakrabalansering start 2/5

Kurs i healing och Chakrabalansering

I denna kurs får du lära dig en fantastisk Healing, som kombineras med Chakrabalansering. Kursen handlar också om personlig utveckling och rening. Under kursen blir du initierad, dvs får ta del av denna underbara healingenergi (Silvervioletta flamman), så att du sedan kan använda den. Det blir även lite teori kring healingenergin och hur du kan använda den. Under dagen arbetar vi med energin och ni får ge varandra healing. Du får också lära dig distanshealing och rening av platser/miljöer mm, samt att utföra Chakrabalansering med kristaller och pendel. Under en chakrabalansering ligger fokus på att balansera energier.

Kursen är främst praktisk till sin natur, men en del teori ingår också. Vi varvar teori och praktik och ni lär er genom att öva på varandra.

Utöver denna kursdag sker en del av kursen på distans. Då får du chans att öva mer och fördjupa dig i teoridelen. Så kursen startar den här under kurstillfället och sedan jobbar du hemma med praktiska övningar i din egen takt.

 

Kan alla ge healing?

Du blir initierad i den Silvervioletta flammans underbara healingenergi. En initiering är en andlig ceremoni där du får ta del av healingenergin. Du lär dig sedan att känna igen denna healingenergi och kan använda den i healing till dig själv och andra. Alla kan ge healing med övning. Det är viktigt att veta vilken energi man använder då man ger healing, så att du t ex inte använder din egen energi då du vill hjälpa andra. När du väl är initierad, har du fått tillgång till just denna healingenergi och kan använda den i din healing. I och med din initiering så kan du börja använda dessa renande och helande energier direkt och du kan även initiera andra i den Silvervioletta flamman.

 

Kursen innehåller bl a

  • Hur man använder den Silvervioletta flammans energi
  • Hela andra på plats eller distans
  • Rena hus och platser med den silvervioletta flamman
  • Initiera och stärka dig själv och andra
  • Chakran och vårt energisystem
  • Chakrabalansering med pendel och kristaller

 

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger centralt i Kalmar och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro och kyl. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar, logi ordnar du själv om det behövs. Närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler. Om du bokar rum direkt via Hotellet får du lite rabatt om du uppger att du är kursdeltagare hos HarmoniQA.

 

Diplom

Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, healer sedan många år tillbaka.

 

Tid: den 2/5 kl. 10.00-16.00, resterande på distans
Plats:
HarmoniQA SPA med Floating, Norra vägen 16, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år
Kostnad: 2500 kr, en anmälningsavgift på 1000 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan. Kursen betalas med fakturor, som vi skickar via mail till dig. Fakturor på anmälningsavgift samt kursavgift skickas till dig via maiI. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.
Anmälan: Boka din tid direkt via anmälningsknappen.

Kurser & evenemang - Program

Distanskurser