Distansutbildning i Änglahealing

Utbildning till diplomerad Änglahealer!

Änglahealing är en fristående kurs, men ingår som en del i utbildningen till Änglaterapeut, en utbildning i 3 steg där du lär dig att förmedla budskap från Änglarna, lägga Änglakort, samt ge Änglahealing och Änglamassage.

Denna kurs i Änglahealing passar såväl dig som är nybörjare som dig som redan jobbar med andlig vägledning. Du behöver dock ha ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor. Som healer arbetar du för att hjälpa människor att utvecklas och läka sig genom vägledning och healing. Det är ett djupgående arbete där du arbetar nära dina klienter.


Du kan välja att gå enbart Steg 1, i vår Änglaterapeututbildning, för att lära dig lägga änglakort eller enbart steg 2 för att lära dig änglahealing. Vill du lära dig Änglamassage behöver du gå både Steg 1 och Steg 2. Du blir i så fall inte diplomerad Änglaterapeut, men får diplom för det steg du gått. Meddela då du anmäler dig, om du inte har för avsikt att gå hela utbildningen.

 

Änglahealing kursinnehåll

I denna utbildning arbetar du nära änglarna och är en förlängd arm i deras arbete med att hjälpa och hela dem som söker din hjälp. Healing är alltid en hjälp till självhjälp och vi arbetar med att läka roten till olika besvär och att få människor att släppa taget om det som orsakar problemen. Du är därför både en vägledare och healer.

 

Detta ingår

 • Energi- och healingövningar:
  o Känna in olika energier.
  o Använda healingenergi.
  o Ge healing till människor och djur.
  o Healing på distans.
  o Chakrabalansering inkl balansering med kristaller och pendel.
  o Healing till platser.
  o Självhealing.
 • Kontakt med Ärkeänglarna.
 • Förmedla budskap.

 

Efter att hemuppgifterna blivit klara blir du diplomerad. Du behöver köpa till kristaller och pendel, om du inte redan har det. I kursen finns en rabattkod till en onlinebutik där du kan köpa ett startkit, om du önskar.

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed, healers sedan många år tillbaka, bl a av Birkan Tore, Eric Pearl och Marie Nilsson som skrivit den fantastiska boken ”Stenar, Kristaller, Mineraler och deras magiska kraft.

 

Tid: Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: 4200 kr, inkl moms. Uppge namn, adress och personnummer för privat personer. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig.
Anmälan: Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se för att betala med faktura. Du kan också boka in dig via denna länk.