Healing & Chakrabalansering

Kurs i healing & Chakrabalansering på distans

I denna utbildning kommer du att få lära dig fördjupade healingtekniker, övningar för personlig utveckling, hur du renar platser och mycket mer. Du får lära dig att använda en kombination av healing och chakrabalansering med både kristaller och pendel. Just nu ingår även en extra förmån, att få lära dig chakrabalansering med eteriska oljor. Den delen väljer du till om du själv vill.

Genom nya upplevelser och erfarenheter som kursen erbjuder kommer du kanske att få en annan syn på livet. Det kommer kanske att innebära att du höjer din livskvalitet, att du lever mer närvarande i nuet, genom att uppleva istället för att prestera.

Healing är en form av energiarbete, där du med hjälp av energivibrationer påverkar kroppens energi. Kroppen består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom våra sju huvudchakran, energicentra. Varje chakra är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi.

Healing syftar till att balansera kroppens energier och på så sätt lösa upp energiblockeringar av olika slag. Detta är egentligen något helt naturligt. All materia består av vibrerande atomer. Våra sinnen använder vibrationer för vår varseblivning och förståelse av världen. När vi är tillsammans med andra sänder vi ut och uppfattar vibrationer av olika slag, och vi kan även känna vibrationer från djur, platser, saker och vädret. Healing är en förändring av vibrationerna.

Läs här vad tidigare kursdeltagare tyckt om healingdelen av kursen.

 

Kan alla ge healing?

Du blir initierad i den silvervioletta flamman, vilket kan skänka dig glädje, förlåtelse och närvaro i nuet, när den praktiseras regelbundet. En initiering är en andlig ceremoni där du får ta del av healingenergin. Du lär dig att känna igen flammans energi och kan använda den i healing till dig själv och andra. Alla kan ge healing med övning och det är viktigt att veta vilken energi man använder då man ger healing, så att du t ex inte använder din egen energi då du vill hjälpa andra. När du väl är initierad, har du fått tillgång till just denna healingenergi och kan använda den i din healing.

I och med din initiering så kan du börja använda dessa renande och helande energier direkt.

 

Chakrabalansering med kristaller

Ur kursinnehållet

 • Initiering i healingenergin (bli en del av energin)
 • Hur man använder denna healingenergi
 • Chakrabalansering
 • Kunskap om chakrasystemet
 • Kunskap om stenar och kristaller
 • Lär dig arbeta med pendel
 • Kunskap om hur du kombinerar eterisk olja och chakrabalansering
 • Healing av människor och djur, på plats eller distans
 • Rena hus och platser
 • Initiering och healing av dig själv och andra
 • Affirmationer och Meditationer
 • Personlig utveckling genom healing
 • Kunskap om eteriska oljor för chakrabalansering

 

I utbildningen använder du en del kristaller och även pendel. Detta köper du separat om du inte redan har hemma. Det går också att köpa ett sådant kit med stenar och pendel i kursen. Vill du även komplettera med de eteriska oljorna som presenteras för chakrabalanseringen, köper du till dem separat. Det är rena terapeutiska oljor som används, för behandlingsverksamhet.

 

Diplomering

I kursen ingår att dokumentera och skicka in redovisning för healing och chakrabalansering på minst två personer, som du träffar vid minst två tillfällen. Därutöver får du även uppgifter som gäller dig själv och din personliga utveckling. Detta redovisas skriftligt innan du får ditt diplom. Jag rekommenderar dig att göra färdigt kursen inom ca 1-2 månaders tid, men behöver du längre tid på dig för att genomföra kursen, så har du max 3 månader på dig att slutföra utbildningen. All konversation sker via mail.

Efter avslutad kurs skickar vi ut ett diplom till dig.

 

Initiering

Initieringen ingår i utbildningen, du bokar den separat här och den sker på distans. Välj ett datum tidigast 2 dagar efter att du betalt din kurs, så att du hinner få tillgång till din kurs i god tid före. En initiering är en andlig ceremoni där du får ta del av healingenergin, så att du sedan kan börja använda den.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursenledare

Tina Ribbershed, healer sedan många år.

 

Tid: Start löpande på distans. Därefter har du tillgång till kursen i 3 månader.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: Just nu endast 1950 kr. Ordinarie pris är 2450 kr för hela kursen. Du kan även välja att dela upp din betalning under 2 månader och betalar då fullpris 2450 kr. Då du anmält dig via mail skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress och mail vid anmälan. Boka också in din tid för initiering via anmälningsknappen. Boka din initieringen tidigast 2 dagar efter att du betalt, så att du hinner läsa igenom hur du förbereder dig för initieringen.
Anmälan: Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se eller via denna länk eller här för avbetalning under 2 månader