SPA-massage Distansutbildning

Detta är en distansutbildning till SPA-massör. Du får lära dig tre sorters avslappnande SPA-massage. I utbildningen ingår Aroma-, Avslappnings- och Chokladmassage. Det är samma massage i grunden men skiljer sig ändå åt. Massagetekniken kan även användas till Taktil massage och passar också för en avslappnande Gravidmassage.

Det är en utbildning som passar dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, t ex massör, för att kunna arbeta på olika spa både i Sverige och utomlands. Den passar också dig som kanske är på väg att starta upp en egen verksamhet. Likaså passar utbildningen dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.

Läs här vad några tidigare kursdeltagare tycker om denna utbildning.

några

SPA-massage

Aromamassage är en avslappnande och lugn, mjuk massage där du tar hjälp av avslappnande och läkande oljor, som du lär sig blanda själv. Avslappningsmassage är en lugn fin massage där du använder färdigblandade oljor av hög kvalitet. Chokladmassage är också mjuk och lugn massage, där du kombinerar chokladens egenskaper med eteriska oljor för att uppnå det du eftersträvar. Lugn och avslappning, kanske i kombination med mer energihöjande oljor för den som behöver det.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade aromamassageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, mer åt det romantiska hållet eller som motverkar celluliter. Dessutom får du lära dig, utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor, tillverka egna aroma- och chokladmassageoljor. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

 

Ur innehållet

Detta är en grundläggande utbildning i aromamassage, avslappningsmassage och chokladmassage. Du får lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot-, och ansikts- och hårbottenmassage ingår. I utbildningen ingår såväl praktisk som teoretisk kunskap. Du får också lära dig att blanda egna aromaoljor och chokladmassageoljor.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och inspelade filmer, där du får de praktiska instruktionerna om massagens utförande.  Distanskursens upplägg är densamma som för en kurs på plats. Först får du studera hur massagen går till, sedan får du prova själv. Skillnaden är att du i distansutbildningen får praktisera det du lär dig på personer som du själv ordnar fram. På en kurs övar kursdeltagarna på varandra. Du studerar massagens utförande med hjälp av den film som du får tillgång till. Du lär dig en del i taget för att till sist kunna sätta ihop den till sin helhet. Till din hjälp har du också kurskompendiet och övningsinstruktioner.

 

Diplomering

Utbildningen avslutas med ett praktiskt prov, då du visar vad du lärt dig. Detta sker genom att du filmar en hel behandling. Efter avslutad kurs blir du diplomerad du kan börja göra behandlingar direkt, oavsett om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående.

 

Krav

Du ska vara fyllda 18 år, gärna massör i botten men inget krav.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad SPA- & Massageterapeut

 

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: Just nu kampanjpris på 3995 kr. Du kan också välja att dela upp betalningen under 3 månader och betalar då fullpris 4495 kr. Då du anmält dig via mailen, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan. I priset ingår även moms, administrationsavgift och diplom.
Anmälan: Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se eller direkt via denna länk eller för avbetalning under 3 månader här.