Utbildning i Gravidmassage 19-20/8

Gravidmassage – utbildning

Detta är en utbildning där du lär dig att ge avslappnande gravidmassage. Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling eller dig som vill använda massagen i hemmet. Så denna utbildning fungerar bra oavsett om du är massör sedan tidigare och vill lära dig mer om hur du kan massera en gravid kvinna, och vad du bör tänka på, eller om du vill lära dig massera din gravida partner/närstående.

Denna utbildning syftar till att ge kunskap om hur du på ett bra och säkert sätt kan ge en avslappnande massage till gravida. Den vill också ge dig kunskap om sådant som är viktigt för dig att veta i samband med graviditet och vad du bör tänka på då du ger en gravid kvinna massage. Detta är ingen utbildning i djupgående behandlande massage, utan i en avslappnande gravidmassage.

Massagen främjar harmoni och ett positivt flöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. På så sätt kan den minska obehag i form av stress och ev tyngdkänsla och ge återhämtning och ny kraft.

 

Ur innehållet

Detta är en 2-dagars grundläggande utbildning i gravidmassage. Du får lära dig att göra helkroppsmassage, där även fot-, ansikts- och huvudmassage ingår. Under massageutbildningen gravidmassage tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med även en del teori ingår som en självklar del i utbildningen.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade massageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, eller som motverkar celluliter. Dessutom får du lära dig att utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor tillverka egna aromamassageoljor, som passar för gravida. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

 

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger centralt i Kalmar och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro och kyl. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar, logi ordnar du själv om det behövs. Närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler. Om du bokar rum direkt via Hotellet får du lite rabatt om du uppger att du är kursdeltagare hos HarmoniQA.

 

Tillbehör

På utbildningen säljs inga tillbehör, men vi går självklart igenom alternativ för tillbehör som du kan behöva, då du ger massage till gravida.

 

Diplom

Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursdatum

Denna utbildning hålls några gånger/år.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, utbildad terapeutisk gravidmassör, idrottsmassör, aromaterapeut och medicinsk massageterapeut.

 

Tid: den 19-20/8 kl 09.30-16.30
Plats: HarmoniQA, Norra vägen 16, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år.
Kostnad: Just nu specialpris på 4500 kr inkl moms, ordinarie pris är annars 5300 kr. En anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom. Resterande belopp betalas via faktura, som vi skickar via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.
Anmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen.

Anmäl dig här