Distansutbildning till Änglaterapeut

Änglaterapi – utbildning

En Änglaterapeut arbetar nära änglarna. Du tar hjälp av dem i ditt arbete med att bistå andra människor. Detta innebär att en Änglaterapeut exempelvis förmedlar budskap under vägledning med hjälp av änglakort eller då du ger änglahealing eller en mjuk avslappnande änglamassage. Vi änglaterapeuter hjälper också till med läkning på olika plan, allt med änglarnas hjälp!

Viktigast är att en änglaterapeut dessutom behöver ha ett varmt intresse för att bistå andra människor i den situation de befinner sig i.

Vi har utbildat ett antal Änglaterapeuter nu, vilket resulterat i att vi börjar bli ett gäng runt om i Sverige. Tillsammans gör vi skillnad och kul om du vill bli ännu en av dessa Änglaterapeuter!

Läs här vad tidigare kursdeltagare tycker om änglaterapeut-utbildningen.

 

Utbildning till diplomerad Änglaterapeut!

Sammanfattningsvis så är denna utbildning uppdelad i 3 steg, där du lär dig hur du förmedlar budskap från Änglarna, hur du lägger Änglakort, samt ger Änglahealing och Änglamassage. Utbildningen ger dig ett helt koncept inom änglaterapi, som du sedan kan arbeta med i din verksamhet.

Du väljer själv om du vill gå hela utbildningen eller delar av den. Du kan välja enbart första kurshelgen då du övar upp din förmåga att lägga änglakort, likaså enbart steg 2 då du lär dig att ge änglahealing. Därefter blir du i så fall inte diplomerad Änglaterapeut, men får diplom för det steg du gått.

Vill du lära dig Änglamassage behöver du gå både Steg 1 och Steg 2 först. Meddela då du anmäler dig, om du inte har för avsikt att gå hela utbildningen utan enbart delar av den.

Du har tillgång till varje kursdel under 3 månader eller totalt 1 år om du går hela utbildningen.

Denna utbildning passar likväl dig som är nybörjare, såväl som dig som redan jobbar med andlig vägledning eller är terapeut inom andra områden. Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor, samt hjälpa dina medmänniskor i deras strävan att helas.

Som terapeut arbetar du för att hjälpa människor att utvecklas och läka sig genom healing, vägledning och helande massage. Med andra ord är det ett djupgående arbete där du arbetar nära dina klienter.

Vidare kan du naturligtvis också välja att gå denna utbildning för ditt eget andliga samt personliga utvecklande.

Under varje delkurs ingår meditationer, etik, samt  information och repetitioner av våra ärkeänglar. Vid varje kurssteg får du ett kurskompendium. Vidare så avslutar vi hela utbildningen med diplomering.

 

Beskrivning av kursinnehållet

 

Steg 1: Ärkeänglarna och Änglakort

Denna kursdel innebär främst att du får det första redskapet till att ta emot och förmedla budskap från Änglarna. Under denna helg lär dig hur du, på ett professionellt sätt, förmedlar budskap med hjälp av Änglakort.

Dessutom får du lära känna flera av våra Ärkeänglar. Till denna första behöver du skaffa en egen Änglakortlek, som du kan använda när du lär dig de olika läggningarna och hur du tolkar korten.

 

Sammanfattningsvis
 • Du bekantar dig med några av våra Ärkeänglar, som du sedan kan samarbeta med då du lägger Änglakort, ger healing och massage
 • Allmänt om änglar
 • Olika dimensioner som finns och var vem som hör hemma där
 • Ta kontakt med Ärkeänglarna
 • Öva upp din intuition
 • Lära dig flera olika läggningar med Änglakort
 • Förmedla budskap

 

Steg 2: Änglahealing

Under nästkommande kursdel får du det andra redskapet och det är healingen. Här arbetar du nära änglarna och är en förlängd arm i deras arbete med att hjälpa och hela dem som söker din hjälp.

Änglahealingen kompletteras med kristallhealing. Därmed får du lära dig chakrabalansering både med änglarnas och kristallernas hjälp, vilket är ett fantastiskt redskap för dig som healer.

Healing är alltid en hjälp till självhjälp och vi arbetar med att, på ett positivt sätt, läka roten till olika besvär och att få människor att släppa taget om det som orsakar deras problem. Du är därför både en vägledare och healer.

 

Sammanfattningsvis
 • Healing- och energiövningar:
  o Känna in olika energier
  o Använda healingenergi
  o Healing till människor och djur
  o Healing på distans
  o Chakrabalansering
  o Healing till platser
  o Självhealing
 • Kontakt med Ärkeänglarna
 • Förmedla budskap

 

Steg 3: Änglamassage

Därmed återstår den sista kursdelen, vilket innebär att du får ditt tredje redskap, det vill säga Änglamassagen. En underbart avslappnande och läkande massage, som kombineras med både healing och vägledning genom budskap.

Även här tar du hjälp av änglarna, först när du väljer oljor till dina klienter och sedan i både healingen, vägledningen och den avslappnande massagen.

 

Sammanfattningsvis
 • Lära dig om några olika eteriska oljor och deras egenskaper
 • Ge Änglamassage, både helkropps-, rygg-, ansikts- och huvudmassage
 • Kontakt med Ärkeänglarna
 • Förmedla budskap

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed

 

Tid: Start löpande på distans.
Plats:
Hemma hos dig själv.
Kostnad:
Kampanjpris 9 995 kr inkl moms. Du kan även välja att dela upp din betalning under 6 månader och betalar då fullpris 11 300 kr, inkl moms. I priset ingår moms, kurskompendium och diplom. Då du anmält dig via mailen, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan. I priset ingår moms, administrationsavgift, kursmaterial och diplom.
Anmälan:
Anmäl dig till info[@]harmoniqa.se för att betala med faktura. Du kan också boka in dig via denna länk eller boka med avbetalning.