Hot Stone Massage Distansutbildning

Detta är en distansutbildning där man lär sig att ge avslappnande Hot Stone. Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, te x massör, och vill lära dig en av de vanligaste SPA-massagebehandlingarna för att kunna arbeta på olika spa både i Sverige och utomlands. Den passar också dig som kanske är på väg att starta upp. Likaså passar utbildningen dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.

Hot Stone Massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna  dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Läs här vad några tidigare kursdeltagare tycker om denna utbildning.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och inspelade filmer, där du får de praktiska instruktionerna om massagens utförande. Distanskursens upplägg är densamma som för en kurs på plats. Först får du studera hur massagen går till, sedan får du prova själv. Skillnaden är att du i distansutbildningen får praktisera det du lär dig på personer som du själv ordnar fram. På en kurs övar kursdeltagarna på varandra. Du studerar massagens utförande med hjälp av den film som du får tillgång till. Du lär dig en del i taget för att till sist kunna sätta ihop den till sin helhet. Till din hjälp har du också kurskompendiet och övningsinstruktioner. Kursen pågår max 3 månader.

 

Diplomering

Utbildningen avslutas med ett praktiskt prov, då du visar vad du lärt dig. Detta sker genom att du filmar en hel behandling. Efter avslutad kurs blir du diplomerad du kan börja göra behandlingar direkt, oavsett om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående.

 

Krav

Du ska vara fyllda 18 år, gärna massör i botten men inget krav.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad SPA- & Massageterapeut

 

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: Just nu kampanjpris 2500 kr. Du kan även välja att dela upp din betalning under 2 månader och betalar då fullpris 2900 kr. Då du anmält dig via mailen nedan, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan. I priset ingår även moms, administrationsavgift och diplom.
Anmälan:
info[@]harmoniqa.se. Du kan också boka in dig via denna länk eller boka med avbetalning