Regndroppsteknik – Regndroppsmassage

Regndroppsteknik – Distanskurs

Utbildning helt på distans i Regndroppsteknik / regndroppsmassage, en underbar form av medicinsk Aromaterapi, som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

 

Eteriska oljor

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar. Oljorna ingår inte i kurspriset, utan köps separat i samband med kursstarten, enligt anvisningar. Pris för oljorna är ca 3500 kr och de räcker till många behandlingar. Vid ditt köp kommer gratisprodukter att medfölja. Förslagsvis lägger du in oljekostnaden i priset då du utför regndroppsmassagen.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och en inspelad film, där du får de praktiska instruktionerna till själva tekniken.  Du får också information om vilka oljor du ska använda och hur du beställer dessa. Kursen är upplagd som så att du först tar del av själva instruktionsfilmen, läser på om oljorna och dess verkan, samt tekniken och sedan övar du på Regndroppstekniken tills du känner dig säker på alla moment.

Utbildningen avslutas med ett praktiskt prov, då du visar vad du lärt dig. Detta sker antingen genom att du filmar en hel behandling eller genom att vi bokar en tid på Massageskolan, så att du kan komma hit och ge en av våra kunder en hel regndroppsbehandling. Du väljer själv vilket alternativ som passar dig. Efter avslutad kurs blir du diplomerad. Därefter kan du börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, oavsett om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående. Kursen avslutas med diplomering.

 

Diplomering

För diplomering filmar du en behandling och skickar in för bedömning. Filmen skickas sedan till HarmoniQA för bedömning och godkännande. Därefter skickas ditt diplom till dig.

 

Krav

Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen, men du ska vara fyllda 18 år. Man lär sig hela behandlingen på ett par timmar. Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad Aromaterapeut

 

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: 1900 kr, just nu kampanjpris på endast 1500 kr om du inte sedan tidigare är kund hos Young Living, utan blir det i samband med ditt köp av eteriska oljor till kursen. Oljor ingår ej i kurspriset. Då du anmält dig via mailen nedan, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och personnummer för privatpersoner. Har du företag behövs även företagsnamn och org.nr istället för personnummer vid anmälan. I priset ingår även moms, administrationsavgift och diplom.
Anmälan:
 info[@]harmoniqa.se