Regndroppsteknik – Distanskurs

Utbildning helt på distans i Regndroppsteknik / regndroppsmassage, en underbar form av medicinsk Aromaterapi, som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

 

Eteriska oljor

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och en inspelad film, där du får de praktiska instruktionerna till själva tekniken.  Du får också information om vilka oljor du ska använda och hur du beställer dessa. Kursen är upplagd som så att du först tar del av själva instruktionsfilmen, läser på om oljorna och dess verkan, samt tekniken och sedan utför du massagen på minst 4 personer eller 2 personer vid 2 olika tillfällen. Därefter kan du börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, oavsett om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående. När man gör behandlingar så går det åt eteriska oljor för ca 50 kr/ behandling. Kursen avslutas med diplomering.

 

Diplomering

För diplomering utför du massagen på minst 4 personer eller 2 personer vid 2 olika tillfällen. Vid varje behandlingstillfälle fyller du och dina kunder i ett dokument som beskriver behandlingstillfällena. Dessa skickas sedan till HarmoniQA för bedömning. Därefter skickas ditt diplom till dig.

 

Krav

Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen, men du ska vara fyllda 18 år. Man lär sig hela behandlingen på ett par timmar. Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad Aromaterapeut

 

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: 1500 kr, just nu kampanjpris på endast 995 kr om du inte sedan tidigare är medlem hos Young Living, utan blir det i samband med ditt köp av eteriska oljor till kursen. Då du anmält dig via mailen nedan, skickas en faktura till dig via mail. Uppge namn, adress, mobilnummer och mail vid anmälan. I priset ingår moms, administrationsavgift, kursmaterial (ej oljor) och diplom.
Anmälan:
 info[@]harmoniqa.se