Referenser

Kursdeltagarnas kommentarer om utbildningen i Änglakort (steg 1 av Änglaterapi)

”Inspirerande, fin och kärleksfull kurs! Varma och öppenhjärtliga & accepterande ledare – med humor precis som änglar ska vara :)
Neppe Romberg

”Det är så bra att ni är lugna, tempot är lugnt och vi får svar på våra frågor. Kunskapen är hög.”
Eva-Lena K. Axelsson

”Kursen var jättebra, har lärt mig så mycket om mig själv, fått klarhet i mycket. Änglarna är så rätt”
Therése Martinsson

”Jag tyckte kursen var väldigt givande, lugn och rak. Härlig röst har DU Tina. Intressanta tankar Håkan. Jag känner ett större lugn, inte längre prestige. Hela konceptet var bra, vilket team ni är!”
Maj-Britt Wallner

”Kursen var inspirerande, lärande, man känner att man växer. Alla får komma till tals och man får vara den man är!!”
Helene Karlsson

”Kursen var väldigt givande, har lärt mig mycket om mig själv och var jag står.”
Irene Siverman

”Bra att vi fick tala, att det var högt i tak. ”Allt” var tillåtet. Perfekt grupp!! Ni som leder kompletterar varandra bra med olika ”ingångar”, ”utgångspunkter”.
Leane Högberg

”Bra, öppen atmosfär och högt i tak. Lärorikt på ett enkelt sätt. God kompetens och kunskap hos kursledarna. Enkelheten och det positiva flödet var bra.”
Ingela Johnzon

”Jättebra kurs, allt är nytt och jag är som en svamp att suga åt mig. Det är mycket änglar överallt! Underbara lärare, lugna, trygga, ”vanliga”. Lagom stor grupp, mycket frihet att diskutera.”
Anneli Nilsson

”Mycket givande och lärorik kurs. Bra upplägg, som belyste viktiga tankar och känslor. Deet var bra att få gå igenom rädslor och känslor inför mötena med änglarna. Bara fortsätt vara så underbara, ni kursledare!”
Sara Lehtinen

Kurseltagarnas kommentarer om Änglahealing (steg 2 Änglaterapi)

”Otroligt bra.”
Irene Siverman

”Den har varit mycket intressant, lärt mig massor, att förstå healingenergin. Jag har känt mig trygg.”
Therése Martinsson

”Helt underbart härliga energier. Skönt att komma in i energierna. Lättfattat! Lärarna är en härlig kombo med skratt och undervisning. Ni är ett härligt team!”
Helene Karlsson

”Allt har varit bra; atmosfären, tilliten, tillåtandet, allt är rätt.”
Maj-Britt Wallner

”Väldigt varm, lugn och inspirerande kurs & mycket verktyg!!”
Neppe Romberg

”Jättebra, härligt!”
Madeleine Nessrot

”Mycket spännande, har gett mig nya verktyg att jobba vidare med. Gav så många olika upplevelser, intryck och känslor. HÄFTIGT!”
Annicka Elsberg

”Det var spännande och lärorikt. Mycket kunskap och användbar information. Att få testa och känna energin i sina egna händer var bra, då får man en känsla på det hela.” Sara Lehtinen

Det är bra att man får träna/prova på olika personer och träna på olika meddelande/energier. Ni är bra.” Leane Högberg

”Jätteintressant och spännande. Bra att vi har tid att träna den tid vi behöver och att vi får diskutera och fråga och förklarat.” Anneli Nilsson

”En givande helg med förundran och glädje. Känns lite overkligt att jag kan ara denna rena helande kanal. Tack!” Ingela Johnzon

Kursdeltagarnas kommentarer Änglamassage

”Jättebra kurs, perfekt för en nybörjare som mig. Lugnt och skönt, både Tina och Håkan får en att slappna av. Jag känner mig så otroligt trygg och säker på att gå ut och ge andra Änglamassage. Jag är så himla tacksam för att änglarna visade mig vägen till Tina och Håkan.”
Therése Martinsson

”Kursen var helt underbar, det bästa av allt. Allt fick det vi jobbat för fick så att säga ett format. Och tack för era underbara energier!”
Helene Karlsson

”En spännande och givande kurs på alla sätt! Med värme, humor och stor kärlek öppnar ni upp portarna… bjuder in mig en värld av änglar.. vackert och ödmjukt blir vi nu allt fler som får äran att glädjas och verka i världen…
jag är innerligt tacksam…
Ljus å Kärlek till er båda.”
Neppe Romberg

”En bra och tydlig utbildning med sköna meditationsstunder, lugnt och tryggt och lätt att förstå.”
Eva-Lena K. Axelsson

”Vi har blivit en så trygg grupp och jättehärliga lärare som har pushat och berömt”
Anneli Nilsson

”Bra, kärleksfull, helande och kul kurs med ett öppet klimat och lagom takt. Det har varit helt underbart att få delta i denna utbildning. Att få lära känna änglarna och deras energier och förstå hur lätt det är att få hjälp. Tack!!”
Leane Högberg

”Kursen har varit alldeles helt underbar! Framför allt att ge, men även att få. Allt har varit bra, allt! Speciellt att man lärt känna Ärkeänglarna. Tryggheten. Hela utbildningen har genomförts i harmoni. Mycket bra upplagt.”
Madeleine Nessrot

”Älskade verkligen kursen, både att ge och få massage. Vilken ro det gav.  Jag är supernöjd. Man får så mycket med sig hem efter dessa kurser. Tina och Håkan ni är underbara. Gruppsammansättningen är kanon. Jag har växt jättemycket och känner mig trygg i detta. Vill bara fortsätta… Tack!”
Annicka Elsberg

”En utbildning för utveckling och lärande med massa ny kunskap.”
Sara Lehtinen