Spa-paket

Här hittar du flera olika SPA-paket till reducerade priser. Inträde till Spa-badet ingår alltid i dessa Spa-paket. Hos HarmoniQA används enbart rena ekologiska hudvårdsprodukter, till skillnad från många andra SPA. Hos oss kan du vara säker på att du inte behandlas med produkter som t ex innehåller mineralolja och paraffin (ursprung råolja), cancerframkallande parabener, kemisk allergiframkallande citronsyra eller liknande. Vi använder bara de bästa produkterna till våra kunder! Vill du veta mer om själva Spa-badet och olika tillbehör som fotbad och menyer för mat och dryck, så hittar du det här.

 

Paketpris – Ansikte

Inträde till Spa + 30 min valfri Ansiktsbehandling (rengöring, peeling, ansiktsmassage och vårdande dagcréme/nattcréme)
Pris: 600 kr

 

Paketpris – Choklad

Inträde till Spa + 60 min Chokladmassage (helkropp)
Chokladmassage är en ljuvligt avslappnande helkroppsmassage! Den ges med vana händer och varm chokladolja. Chokladmassage är en lyxig upplevelse både kroppsligt och mentalt! Massagen har en lugnande effekt på alla sinnen. Ge dig själv en njutningsfull upplevelse!
Pris: 795 kr

 

Paketpris – fotspa

Inträde till Spa + 30 min fotspa (Fotbad, skrubb, fotinpackning och massage)
Pris: 600 kr

 

Paketpris – Lyx

Inträde till Spa + 75 min Hot stone-massage De Luxe
Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna  dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt.
Pris: 895 kr

 

Paketpris – Aroma

Inträde till Spa + 50 min Aromainpackning

Detta är en rofylld behandling där aromatiska oljor används efter dina behov. Du packas in i en kräm med eterisk olja, som bl a är läkande för huden och hjälper spända muskler att slappna av.  Medan den verkar får du njuta av en härlig avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Detta är en av våra populäraste kroppsinpackningar!
Pris: 925 kr

Boka HarmoniQA´s Spa

Spa-paket hos HarmoniQA SPA i Kalmar

Kampanjpriser

Vi har alltid lite olika kampanjpriser på behandlingar då du besöker vårt nya Spa.

choklad

Vårt mysiga Spa med Jucuzzi

harmoniQA spa

Njut!

Kom och njut av värmen och stillheten i vårt fina Spa.

spa_bastu

HarmoniQA hittar du på Södra Långgatan 23 med behandlingar, Spa-avdelningen med jacuzzi och bastu!