Presentkort

Varför inte överraska någon av dina vänner eller en familjemedlem med ett presentkort. Det blir kanske en upplevelse de inte kommer att glömma i första taget!

Här kan du köpa ett presentkort för valfritt belopp till en valfri behandling. Du kan också lösa in ditt friskvårdsbidrag och få ett värdekort (personligt) för de behandlingar du vill boka. Fram till och med den 31/12 får du en extra fot-, huvud eller ansiktsmassage på köpet, då du köper ett presentkort/värdekort, så passa på!

Presentkortet gäller för inträde till HarmoniQAs Solrum, till IR-bastu eller till någon av de olika behandlingar som erbjuds hos HarmoniQA (Tina) eller hos Sl Själbalans (Silvana). Välj själv det som passar dig bäst. Giltighetstiden är 12 månader.

Vill du att vi skickar ett presentkort/värdekort till dig eller till den som det avser, går det bra att beställa ett genom att du fyller i dina uppgifter nedan. Det skickas ut som en pdf-fil via mail.

Betalning

Betalning görs till HarmoniQAs Swish: 123 454 79 23. Skriv i meddelanderutan om du har betalat.

Behandlingar IR-bastu och inträde till Solrummet kan man boka genom vår bokningskalender, som du når via länken här nedanför, annars  genom att maila.

Vill du boka en behandling kan du göra det här

Köp av presentkort

Den adress du uppger är dit presentkortet ska skickas.

Uppge dina beställningsuppgifter här

Besöksadress: HarmoniQA Norra Vägen 16, 392 49 KALMAR