Medial utvecklingskurs

Nyfiken på att utveckla din mediala sida? Då kanske denna utvecklingskurs är något för dig! Vi kommer förutom att samtala även göra olika övningar som stärker vår intuition, bl a träna på att lämna budskap, att tolka symboler och kort, öva på psykometri och lite annat smått och gott. Varje dag startas och avslutas med en guidad meditation.

Psykometri

Psykometri är ett sätt att känna och tolka energier på. När man tränar psykometri så är det för att utveckla sin intuition och sin känslighet att uppfatta energier. Det är inte en förmåga, endast förunnad medier och liknande, utan något som verkligen alla kan lära sig. Intuition innebär att man lyssnar på och använder sin egen inre röst och magkänsla.

Utvecklingskurs för vem?

Du behöver inte ha någon förkunskap, det räcker bra med ett intresse och nyfikenhet för det som vi ska jobba med under kurshelgen.

Kursen hålls av

Marie Raftheim som är certifierat medium, utbildad genom Svenska riksföreningen för andlig utveckling (SRAU). Hon arbetar som medium, healer, med tarot och hypnos.

Tid: Helgen 11-12/5 kl 10-17 båda dagarna.
Plats: HarmoniQAs kurslokal, Södra Långgatan 23, Kalmar.
Kostnad: 1500 kr. En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan så skickar vi ut inbetalningskort.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.