Medial sittning – vägledning och kontakt med andra sidan

Medial vägledning och kontakt med andra sidan

Hos HarmoniQA kan du boka tid hos Annelie för en medial sittning. Välj mellan medial vägledning med änglakort eller kontakt med andra sidan. Annelie är certifierat medium och Änglaterapeut.

 

Kontakt med andra sidan

En medial vägledning eller en medial sittning är ett samtal där jag som medium förmedlar vad andevärlden vill berätta för dig. Jag tar kontakt med nära och kära som du har på andra sidan. Andevärlden kommer till dig med visdom, tröst och kärlek. De vet allt om dig och vet vad du behöver just där och då och senare i livet. De kommer med råd om livet och vilka möjligheter du har framför dig. Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden som ska komma, men vi kan alltid ha en önskan och förhoppning. Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den mindre stark, det kan vara olika både mellan kontakter och tillfällen. Du kan skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden, som du vill ska komma till dig under denna sittning, men var också öppen för att andra kan komma till dig.

 

 

Vägledning genom Änglakort

Ta emot Änglarnas budskap till dig, via en medial läggning med Änglakort. Med änglakorten får du svar på de frågor som du har! Korten ger dig svar på ett positivt, kärleksfullt, läkande och upplyftande sätt. Kanske har du en fråga om kärlek, svåra beslut eller vägval, jobb eller ekonomi. Ingen fråga är för liten eller för stor och du bestämmer själv din framtid. Änglarna vägleder och ger dig råd där du befinner dig idag och jag är endast en kanal för deras vägledning och till min hjälp har jag änglakorten.

 

Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet jag arbetar som medium och Änglaterapeut. Jag är en länk mellan andevärlden och dig. Jag kan inte påverka vilka andar som vill träffa dig just där och då, utan det är andevärlden som bestämmer det. En medial vägledning hos mig är trygg och genomförs med omtanke. Jag har naturligtvis tystnadsplikt.

 

Annelie arbetar med mediala sittningar.

Boka Medial sittning!

Priser

Medial sittning, kontakt med andra sidan eller husrening

Kontakt med andra sidan

30 min 400 kr. Just nu kampanjpris 300 kr.

Änglakortsläggning

30 min 400  kr. Just nu kampanjpris 300 kr.