Massagekurs

Denna massagekurs är till för dig som vill lära dig massera för hemmabruk. Det är i huvudsak en praktisk massagekurs, en utbildning där ni lär er genom att öva på varandra. Du får lära dig en bra grundläggande massage av hela kroppen, med grepp som även utbildade massörer använder. Kursen är förlagd över en hel helg och det är en fördel för dig/er om ni är minst två familjemedlemmar/bekanta som lär er tillsammans, så att ni kan massera varandra framöver. Ni får då även ett rabatterat pris (se nedan).

 

Kursinnehåll

Första dagen får du lära dig ryggmassage, massage av nacke och axlar och ansiktsmassage. Andra dagen får du lära dig massera ben, fötter, armar och händer. Dessutom repeterar vi det som vi gjorde den första dagen. Denna kurs är perfekt för dig som vill kunna massera dina familjemedlemmar och vänner. Den passar även dig som vill se om massage är ett yrke som passar dig. Kursen sker i samarbete med Göteborgs Massageskola.

 

Kost och logi

Jag bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger centralt i Kalmar och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro, spis och kyl. Närmaste boende är Hotell Hilda, ett riktigt fint litet hotell, alldeles intill HarmoniQAs lokaler.

 

Kursdatum

Denna utbildning hålls ca 2 gånger/år om det finns tillräckligt många anmälda. Minimum är 6 deltagare.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, utbildad massagelärare.

 

Tid: Helgen den 28-29/3, kl 10.30 – ca 16.30.
Plats: HarmoniQA SPA med Floating, Norra vägen 16, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år
Diplom: Ett deltagarbevis får du vid kursens slut.
Kostnad: 2495 kr, en anmälningsavgift på 1000 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Är ni minst 2 personer som anmäler er samtidigt får ni 500 kr i rabatt vardera. Meddela detta då ni anmäler er.  I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och deltagarbevis. Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig.
Förhandsanmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen. Du anmäler dig till startdatumet och är därmed anmäld till hela kursen.