Lymftejpning – utbildning för lymfmassörer

Lär dig lymftejpning, en teknik för utbildade lymfmassörer! Denna utbildning passar dig som vill lära dig lymftekniken, så att du få fler redskap till att hjälpa dina klienter att öka lymfflödet. Detta är kanske den mest användbara tekniken, som lämpar sig för alla typer av cirkulationsstörningar och svullnader. Lymftekniken utvecklades för att stimulera lymfsystemet och bidrar till en bättre läkningsprocess. Dock har denna teknik även visat sig vara enormt framgångsrik på svullnader, t ex i samband med graviditet, cancerbehandlingar samt vid sårläkning. Även så enkla saker som blåmärken eller stora områden med ömhet löser man enkelt med denna teknik.

Kenneth Ericsson, som håller i denna utbildningsdag, har lång erfarenhet av dysfunktioner i hela kroppen och problemlösningar. Läs längre ner om Kenneths bakgrund och erfarenhet.

I anslutning till utbildningen förläggs även en utbildning i Lymfmassage i samma lokaler! Läs mer här.

 

Ur innehållet

  • Historia, forskning, teori och anatomi
  • Praktik i lymftejpning, samt massor av praktiska övningar
  • Tips och trix från verkligheten

 

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. Vi har en timmas lunch mitt på dagen. Kurslokalen ligger relativt nära Kalmar centrum, intill Kalmar slott. I Kalmar finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro, spis och kyl. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar city, logi ordnar du själv. Närmaste hotellet är Slottshotellet.

 

Tillbehör

Medtag ombyteskläder som är lätta att röra sig i och lätta att ta av och på, då ni kommer att tejpa hela kroppen.

 

Kursintyg

Kurskompendium ingår och du får med dig det hem på en USB-sticka. Efter avslutad utbildning får du ett kursintyg och kan börja använda dina kunskaper direkt. Efter slutförd utbildning behövs ofta ytterligare praktik, när du börjar jobba med att tejpa enligt lymftekniken. Detta för att du ska känna dig säker på hur du gör innan du tar fullt betalt av dina kunder.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Kenneth Ericsson, utbildad bindvävsmassör, laserterapeut, idrottsmedicin, qinopraktiker, pilatesinstruktör, lymfmassör och mycket mera. Han har jobbat som tejpinstruktör i 10 år och driver egen klinik sedan 13 år tillbaka.

OBS: Kenneth kommer avsätter extra tid efter kursens slut för frågor etc.

 

Tid: den 16/3 2019, kl. 10.00-17.00
Plats: IOGT – NTO:s lokal Västerlånggatan 21, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år, lymfmassör.
Kostnad: 2150 kr (inkl moms). Anmälningsavgift på 1000 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 2 veckor före kursstart).  Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och kursintyg.
Förhandsanmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen.