Livet mellan liven

En terapeutisk kurs i en oslagbar miljö!

 

Unna dig en härlig självutvecklande vecka med en kurs i Livet mellan liven, i en helande miljö. Du kommer att landa i dig själv, få nya insikter samt fantastiska verktyg med dig hem.

Denna utbildning är för dig som vill kunna leda dina klienter in i den tidsrymd då själen vilar från att vara i en inkarnation.

 

Sovsal hos HimladalVegetarisk kostNärmiljön

Under veckan bjuds du på en vegetarisk helpensionsmeny i en enormt vacker miljö, som gjord för avslappning och inlärning!

Detta är utbildningen för dig som vill bli diplomerad som utövare inom Livet mellan liven.

För att gå denna utbildning behöver du ha vissa förkunskaper. Du ska ha en längre utbildning inom regressionsterapi och / eller ha utövat detta under en längre tid.

Naturen runt HimladalUtsikt från sovrum på Himladal

Vill du veta mer om kurslokalen Himladal kan du läsa här.

Denna utbildning är unik i Sverige och anordnas av Nordic Hypnosis Acaemy.

 

Kursledare

Mattias Ulriksson & Tina Ribbershed på Nordic Hypnosis Academy

 

Tid : Nytt datum kommer
Plats: Himladal,Tomta Nedergården 1. 515 93 Seglora Hitta hit
Investering: 11 750 kr (inkl anmälningsavgift och moms) inkl kost och logi. Anmälningsavgift på 2500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 4 veckor före kursstart). Uppge namn, ev företagsnamn som du vill ska stå på fakturan, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår mat, boende i delat rum, moms, anmälnings- och administrationsavgift.
Anmälan:
OBS: Anmälan via mail till info[@]harmoniqa.se.

Evenemang

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Kurser & evenemang - Program

Distanskurser