Kroppsinpackningar & kroppsbehandlingar

Här nedan följer HarmoniQAs olika kroppsinpackningar och kroppsbehandlingar. Du kan naturligtvis kombinera dem med någon / några av våra övriga behandlingar. Hos HarmoniQA används enbart rena ekologiska hudvårdsprodukter, till skillnad från många andra SPA. Hos oss kan du vara säker på att du inte behandlas med produkter som t ex innehåller mineralolja och paraffin (ursprung råolja), cancerframkallande parabener, kemisk allergiframkallande citronsyra eller liknande. Vi använder bara de bästa produkterna till våra kunder!

 

Fot-Spa

Skrubb, fotinpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra.

30 min Pris 450 kr

 

Spa-pedikyr med fotinpackning

Utöver det som ingår det som ingår i ovanstående behandling, ingår här även en fotinpackning. Du kan välja mellan en underbar detox grön lerinpackning från populära Rosenserien eller en välgörande inpackning med eterisk olja från Young Living för dina fötter.

85 min Pris 800 kr

 

Helkroppspeeling

Vi ger dig en härlig peeling för hela kroppen. Peelingen innehåller bl a närande alger. Behandlingen avslutas med en dusch och därefter får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm. Passar perfekt till vintertrött hud eller inför sommaren. Den är också perfekt att inleda med då du bokar en kroppsinpackning.

30 min Pris: 525 kr

 

Exotisk peeling

En peeling som får dig att drömma dig bort till exotiska miljöer. Vi blandar en egen body scrub med bl a kokos och eterisk olja av lime. Härligt uppfriskande peeling för hela kroppen. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.

45 min Pris: 795 kr

 

Peeling med Dödahavssalt

En energigivande kroppsbehandling med doft av citrus. Vi väcker kroppen till liv med en uppiggande peeling med salter från Döda havet. Efter duschen följer en skön massage för hela kroppen med en uppfriskande och cirkulationsökande kroppskräm.

60 min Pris: 895 kr

 

Aromainpackning

En rofylld behandling där aromatiska oljor används efter dina behov. Du packas in i en kräm med eterisk olja, som bl a är läkande för huden och hjälper spända muskler att slappna av.  Medan den verkar får du njuta av en härlig avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm. Detta är en av våra populäraste kroppsinpackningar!

45 min, 795 kr

 

Aromainpackning de Luxe

Utöver ovanstående inleds behandlingen med en kroppspeeling och under tiden som kroppsbehandlingen pågår får du en härlig ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Detta är en av våra populäraste kroppsinpackningar!

75 min, 995 kr

 

Detox – Lerinpackning

En skön helkroppsinpackning med mineralrik utrensande lera som är en djupgående och värmande behandling där dina ömma, trötta muskler får ny kraft. Leran har en peelande effekt och gör din hud mjuk och len och tillför fukt. Leran appliceras på hela kroppen och under tiden du ligger inpackad får du en en härlig avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.

45 min, 795 kr

 

Lerinpackning de Luxe

Utöver ovanstående inleds behandlingen med en kroppspeeling och under tiden som kroppsbehandlingen pågår får du en härlig ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.

75 min, 995 kr

 

Chokladinpackning

Stimulera dina sinnen med en underbar doft av choklad! Den varma chokladen påverkar nervsystemet och stimulerar de hormoner i kroppen som frambringar lyckokänsla. Chokladen är också bra för celluliter och gör din hud mjuk och len. Vi inleder behandlingen med en torrpeeling över hela kroppen (ej huvud och ansikte). Därefter blir du insvept i en härlig chokladinpackning rik på antioxidanter. Behandlingen lämnar huden mjuk och len med en mild doft av kakao. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö.

 45 min Pris: 795 kr

 

Chokladinpackning de luxe

Utöver ovanstående chokladinpackning får du en härlig ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage, under tiden som inpackningen pågår. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.

 75 min Pris: 995 kr

 

Alginpackning : lite extra

En härlig, varm helkroppsinpackning med näringsrika alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb för att efterföljas av den varma algen. Medan algerna verkar får du en ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.

90 min, 1 395 kr

 

Tina arbetar med Kroppsbehandlingar.

Boka din kroppsbehandling!

Kroppsinpackningar hos HarmoniQA i Kalmar

Priser

kroppsinpackingar

Helkroppspeeling

30 min Pris: 525 kr
45 min Pris: 795 kr
60 min Pris: 895 kr

Inpackningar

45 min Pris: 795 kr
60 min Pris: 895 kr
75 min Pris 995 kr
90 min Lite extra allt: 1395 kr

Spa-pedikyr med fotinpackning

30 min 450 kr
85 min 800 kr