Välkommen till HarmoniQA Spa

 

HarmoniQA Spa mitt i centrala Kalmar

OBS: Just nu har vi problem med vårt SPA-bad, så det går inte att boka några tider förrän vi fått ordning på detta!

Besök HarmoniQA Spa och vårt underbara, ekologiska Relax-Spa med 37-gradigt vatten. Här ryms vår mysiga jacuzzi med plats för max 5 personer, Bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för den som önskar sig det där lilla extra. En plats där ni kan koppla bort vardagen och vara själva en stund för några timmars relax, härligt vilsamt. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. Vi är måna om att ni respekterar den lugna atmosfären hos oss, då det är väldigt lyhört i våra lokaler. Därav en av anledningarna till att vi inte tar emot små barn. I vår SPA- & behandlingsavdelning råder en lugn atmosfär, så tänk på att du släpper stressen och klär på dig ett lugnt och stillsam förhållningssätt. En plats för både kropp & själ!

 

Fotbad

Önskar du välja till fotbad, så meddela detta vid beställningen. Du kan välja mellan Dödahavssalt (innehåller 21 naturliga mineraler) och Himalayasalt (mängder med mineraler, bakteriedödande och helt utan tillsatser, naturligt renande för huden). Pris 35 kr/person.

 

Pris

Inträdet till Spa-avdelningen kostar 250 kr/person fram till kl 18 på vardagar. Bokar du ensam gäller priset för 1 timma och för 2-5 personer gäller det för 2 timmars vistelse. Bokar ni tillsammans behandling på minst 60 min kan ni välja att boka 1 timma extratid i spat. Ni får fri tillgång till jacuzzi, bastu där ni i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Ni får spat för er själva under denna tid. Vi bjuder på lite snacks och frukt. Till detta finns olika sorters te att välja mellan.

Önskar du SPA-bad efter kl 18 på vardagar, är det dubbla priset, dvs 500 kr/person (minst 3 personer). Tag i så fall kontakt med oss via mail info[@]harmoniqa.se eller telefon med önskemål om datum och tid, för att göra din bokning. Är ni ute i riktigt god tid är det ev möjligt att även boka massage till kvällspris, under er SPA-vistelse.

 

Öppettider

Spa-avdelningen är öppen kl 11-18 vardagar och 11-15 på lördagar. Efter överenskommelse kan man också boka kvällstid på vardagar.

 

Badrock mm

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling).

 

Behandlingar

Önskar du välja till någon av våra olika behandlingar, kan du boka dem samtidigt som du bokar ditt inträde till spabadet.. Varje månad hittar du någon av behandlingarna till rabatterat kampanjpris. Läs om periodens kampanjerbjudande på startsidan. Vi har också flera olika Spa-paket och de hittar du här.

 

Menyer som tillval

När du nu avsatt en stunds relax i avkopplande miljö, kanske du också vill passa på att unna dig något extra gott, utöver det vi bjuder på i mat- och dryckesväg. I så fall har du nedan lite andra alternativ att välja mellan, utöver det vi bjuder på.

(måste förbeställas minst 2 dagar i förväg, minst 2 personer, meddelas vid bokningen)

  • Glass & bär (Vaniljglass & sylt) 35 kr/portion
  • Frukttallrik (flera olika sorters frukt uppskuret) 75 kr/portion
  • Tapasfat (t ex lufttorkad skinka, salami, ölkorv, chili med fyllning, fårost, tomater, oliver och kyckling på spett mm) 95 kr/portion.
  • Ostbricka (brie, kex, frukt mm) 75 kr/portion
  • Alkoholfri dryck (glas mousserande dryck t ex cider) 25 kr/person

 

Spabehandlingar och boende

Det finns en mängd olika Spabehandlingar att välja till då du bokar ditt inträde, om du önskar. Du kan välja till precis vilken behandling som helst! Vi har dessutom flera olika Spabehandlingar som är prispressade. Du hittar våra SPA-paket här. På lördagar har vi oftast inte behandlingar, men är ni minst två som vill boka SPA + behandling, kan ni maila oss era önskemål, så kan vi se om vi kan lösa det. Då du bokar en Spabehandling inkluderas lån av badrock och badhandduk i priset. Är du på genomresa eller semester i Kalmar kan det vara bra att veta att på samma gata som HarmoniQA ligger First hotell Witt. Det är inte många steg mellan.

Boka HarmoniQA´s Spa

 

HarmoniQA SPA i Kalmar

Vårt mysiga Spa med Jacuzzi

harmoniQA spa

HarmoniQA hittar du på Södra Långgatan 23 med behandlingar, Spa-avdelningen med jacuzzi och bastu!

spa_bastu

Njut!

Kom och njut av värmen och stillheten i vårt fina Spa.

choklad

Kampanjpriser

Vi har alltid lite olika kampanjpriser på behandlingar då du besöker vårt nya Spa.