En kurs i Hypnosterapi – i en oslagbar miljö!

 

Unna dig en härlig självutvecklande vecka med Terapeutisk Hypnosterapi i en helande miljö. Du kommer att landa i dig själv, få nya insikter samt fantastiska verktyg med dig hem.

Denna utbildning är uppdelad i två större block, där den första delen är Hypnoterapi och den andra är Regressionsterapi. Det är två ganska olika terapiformer, men båda har fokus på att hjälpa människor att komma tillrätta med sådant som skapar problem i vardagen för dem. De kan också hjälpa till med att stärka egenskaper som man vill förstärka.

Kombinationen av dessa båda hypnosterapier ger dig fantastiska verktyg, för att arbeta med att hjälpa människor förändra sitt beteende.

Läs här vad tidigare kursdeltagare tyckt om utbildningen.

Sovsal hos HimladalVegetarisk kostNärmiljön

Under veckan bjuds du på en vegetarisk helpensionsmeny i en enormt vacker miljö, som gjord för avslappning och inlärning!

Detta är utbildningen för dig som vill bli diplomerad Hypnoterapeut och diplomerad Regressionsterapeut. Den är uppdelad på två block, där första delen framför allt fokuserar på Hypnoterapi och den andra på Regressionsterapi.

Mellan kurstillfällena är det tid för såväl teoretiskt som praktiskt utövande av utbildningen. Det är då du får möjlighet att använda det du lär dig under kurstillfällena och även prova det på dina övningsklienter.

Detta ingår i Hypnoterapidelen av utbildningen: Block 1.

Detta ingår i Regressionsdelen: Block 2

Naturen runt HimladalUtsikt från sovrum på Himladal

Vill du veta mer om kurslokalen Himladal kan du läsa här.

Tid : den 20-24/10 2021
Plats: Himladal,Tomta Nedergården 1. 515 93 Seglora Hitta hit

Investering: 11 750 kr (inkl anmälningsavgift och moms) för varje blockdel, inkl kost och logi. Totalt 23 500 kr för hela utbildningen. Anmälningsavgift på 2500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 4 veckor före kursstart). Uppge namn, ev företagsnamn som du vill ska stå på fakturan, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig. I priset ingår mat, boende i delat rum, moms, anmälnings- och administrationsavgift.
Anmälan:
Boka in dig direkt via anmälningsknappen. Du anmäler dig till startdatumet och är därmed anmäld till hela första kursdelen, dvs Block 1.