Rening av hus och platser

 

Rena hus och platser

Husrensning kan ske på lite olika nivåer. När man talar om rensning, inom andlighet, menar man ofta en rensning av energier. Då hjälper man exempelvis över andar till andra sidan. Man kan också rensa energimässigt genom att skapa en positiv energi på en plats eller i ett hem där det tidigare funnits negativa, tunga energier. Man kan också rensa från energiminnen. Ett energiminne är energi som finns kvar på platsen. Det kan komma från t ex en händelse eller från personers känslor. Det kan också komma efter en händelsen som har utspelat sig där. Så om man upplever en obehaglig eller negativ känsla i ett hus eller i ett rum, behöver det inte alltid betyda att den beror på en andlig aktivitet. Det kan då istället vara skapat av energiminnen. 

Upplever du olika oförklarliga fenomen i ditt hem, som du tror kan bero på andlig aktivitet? Om du vill få hjälp att få bort detta, kan du prova att kontakta mig för husrensning. Jag känner då in energierna på platsen, antingen på distans eller direkt på plats, och berättar sedan vad jag får till mig. Om fenomenen beror på att en eller flera andar finns i hemmet förmedlar jag vad anden vill och varför den är där. Anden som man upplevt närvaron av kan vara platsbunden, vilket betyder att den av olika anledningar är knuten till den fysiska platsen där man bor. 

 

Boka tid för husrensning

Vill du boka husrensning så mailar du in till oss på info@harmoniqa.se så tar Annelie kontakt med dig och ni bokar en passande tid för antingen hembesök, ej utan för Kalmar, eller en rening på distans. 

 

Annelie arbetar med att rensa hus.

Boka husrensning!

Husrensning medialt hos HarmoniQA i Kalmar

Priser

Husrensning, medial rening av hus och platser

Husrensning

Husrening distans eller på plats.
30 min – ca 1 ½ timma 400 – 1000 kr (beroende på tid).