Gruppseans hos HarmoniQA

Under en gruppseans får vi möjlighet att kommunicera med nära och kära, eller de som på något sätt är bekanta, och som nu gått över till andra sidan. De kommer kanske för att ge tröst, säga det som inte hanns med, berätta om hur de har det nu, ge goda råd och ibland välmenande uppmaningar. Gruppen är på ca 8 personer och Marie förmedlar de kontakter och budskap som kommer in. Här får alla gemensamt lyssna och uppleva det som förmedlas och alla får vanligtvis kontakt med någon person. Detta är en mycket positiv stund och passar både dig som är helt ny och nyfiken på var våra anhöriga har tagit vägen, samt dig som fått kontakt tidigare.

Seansen hålls av Marie Raftheim, som är certifierat medium och utbildad genom Svenska riksföreningen för andlig utveckling (SRAU). Hon arbetar även som healer, med tarot och hypnos.

 

Vem besöker oss

Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden som ska komma, men vi kan alltid ha en önskan och förhoppning. Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den mindre stark, det kan vara olika både mellan kontakter och tillfällen. Som deltagare kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden, som du vill ska komma till dig denna kväll, men var också öppen för att andra kan komma till dig.

Välkomna till en trevlig kväll där andevärlden tar sin chans och kommer igenom, för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever här på jorden. Gruppseansen tar ca 1½ timma och du kommer att ha chans att ställa frågor i slutet om du önskar.

 

Endast förhandsanmälan!

Tid: 19/11 samt 10/12 kl 18.00-19.30
Plats: Butik HarmoniQA, Södra Långgatan 23
Kostnad: 350 kr, betalas på plats
Anmälan: Boka din tid direkt via anmälningsknappen.