Tarotkurs – Grundkurs i Tarot

Detta är en tarotkurs för dig som vill lära dig använda Tarotkort. Du får lära dig använda korten både för egen del, men också för att kunna göra läggningar på andra. Passar dig som nybörjare, men också dig som redan använder Tarotkort sedan tidigare. Marie guidar dig i konsten att lägga Tarotkort. Kursen är fördelad på två heldagar, den 17 mars och den 30 mars.

 

Tarotläggningar

Kursen handlar om hur du praktiskt kan använda dig av tarotkort i din vardag och omfattar olika typer av tarotläsningar. Du får lära dig hur symboler och tecken kan tolkas och användas. Du får öva på några praktiska exempel som beskriver hur en läsning kan gå till.

 

Val av Tarotkort

Om du inte redan har Tarotkort, kan du få hjälp med att köpa rätt kort i butiken i samband med Tarotkursen. Du får då ett rabatterat pris, både på Tarotkort och om du vill köpa en Tarotbok.

 

Lunch ingår ej, men du kan antingen ta med dig eller äta på någon av de många restauranger som finns här i närheten.

Kursen hålls av Marie Raftheim, certifierat medium och jobbar bl a med mediala tarotkonsultationer.

 

Tid: 17/3 samt 30/3, kl 10.00 – 16.00 båda dagarna.
Plats: HarmoniQAs kurslokal
Kostnad: Totalt 1500 kr. Inbetalningskort skickas till dig med anmälningsavgift (500 kr) samt resterande kursavgift (1000 kr). Uppge namn, adress, mobilnummer, mail, och personnummer vid anmälan.
Anmälan: Genom att trycka på den blå anmälningsknappen. Du anmäler dig endast till den 17/3 och är sedan automatiskt anmäld även den 30/3.