Denna Balanceolja och övriga artiklar på denna sida säljs genom företaget Zinzino. Det är ett mycket seriöst företag som oskyldigt blivit baktalat på sociala media av en del. Verkligen synd och tråkigt, då produkterna håller mycket hög kvalitet.

Jag är mycket noggrann med vilka produkter jag säljer och själv använder. Dessa produkter står jag för till 100%!

Balanceolja Omega-3

Balanceoljan är en synergistisk blandning av högkvalitativ fiskolja, rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA4, med speciellt utvald extra virgin-olivolja som har ett högt innehåll av polyfenoler5. BalanceOil justerar och upprätthåller EPA- + DHA-nivåerna och Omega-6:3-balansen i kroppen på ett säkert sätt. BalanceOil bidrar till en normal hjärnfunktion och normal hjärtfunktion, samt ett normalt immunförsvar.

Via länken kan du logga in och köpa produkterna direkt online eller så förbokar du via mail och hämtar i samband med din behandling.

Balanceolja Apelsin Citron

Balanceolja Vegan

Balanceolja Vanilj
Balanceolja Citron
Balanceolja Omega-3

Kosttillskott

Xtend är vårt mest avancerade immun- och näringstillskott och en enastående källa till mikro- och fytonäringsämnen, inklusive 23 essentiella vitaminer och mineraler, samt renade 1-3, 1-6 betaglukan som utvunnits ur bakjäst, som skyddar och förnyar celler och vävnader. Xtend är det perfekta komplementet till BalanceOil och ZinoBiotic för att komplettera ditt hälsoprotokoll.

Xtend

Essent kosttillskott

Essent är nästa generationens kosttillskott. Detta ultrarena, molekylärt testade polyfenoltillskott justerar och upprätthåller Omega-6:3 balansen säkert och skyddar samtidigt cellerna från att rosta (oxideras) samt hjälper till att upprätthålla normal funktion hos hjärna, hjärta och immunförsvar.

Essent

Xtend kosttillskott
Viva kosttillskott

Är du trött på att känna dig matt och sliten? Viva är ett naturligt kosttillskott som utformats för att lindra stress, förbättra humöret och stärka välmåendet. Innehåller ett patenterat extrakt från pistillmärken av saffran (affron®), fem B-vitaminer, jod och vitamin C.

Viva

Balanceolja Omega-3

Protect+ är ett helt naturligt tillskott som stödjer ditt immunförsvar, så att du kan må bra och hålla dig frisk. Den innehåller de kraftfulla veganska vitaminerna D3 och C, som bidrar till ett normalt immunförsvar och med starkt verkande, kliniskt prövade 1-3, 1-6-betaglukaner. Protect fungerar som bäst när det intas dagligen eftersom kroppens viktiga ospecifika immunceller förnyas varje eller varannan dag och de behöver all hjälp för att fungera så bra som möjligt.

Protect+

Balanceolja Omega-3

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

ZinoBiotic+