Atlantean Healing

Ursprung Atlantis

Atlantean Healing är en healingform som mänskligheten fått i en tid av stora förändringar. Denna högt vibrerande energi har använts i Atlantis tempel för healing, av präster och prästinnor som var healers.

 

Birkan Tore

Initieringen och systemet kanaliserades av Birkan Tore. Teknikerna inom Atlantean Healing är en kombination av gamla tekniker som användes i templen och de nya som getts till oss för de prövningar vi ställs inför idag.

 

Healingens verkan

Atlantean Healingen balanserar energifältet. Eftersom man i Atlantis trodde att sjukdom var en manifestering av obalans i energierna. Denna energihealing är väldigt högt vibrerande och mycket kraftfull, samtidigt som den känns väldigt mild när den kanaliseras och mottas.

Under en session renas och balanseras din aura och dina chakran. Samtidigt arbetar han med att ta bort eventuella energitrådar och annat som dränerar och tar kraft från dig. Kroppselementen balanseras, och cellminnen byts ut mot positiva cellminnen, så att dina energier åter är i balans.

Session utförs av Håkan som är certifierad Atlantean Healing Practitioner och änglar från Atlantis, som assisterar under tiden som energin används och genom healingprocessen. Denna energi kan användas som vanlig handpåläggning, eller utan att beröra fysiskt och kan också skickas via distans.

 

Tid

En Atlantean Healing-session tar ca 30 minuter beroende på klientens behov och healerns inre vägledning. Energin från Atlantean Healing kommer däremot fortsätta verka och balansera energifältet hos klienten under flera timmar. På detta vis blir det inga plötsliga blockeringar som släpper till följd av Atlantean Healing-sessionen. Det högsta bästa för klienten är alltid kärnan i varje session. Atlantean healers respekterar själens resa och de själsliga lektioner som klienten har, och stöttar klienten genom detta. Atlantean Healing kan också användas för andlig utveckling.

 

Vägledning

Atlantean Healing Practitioners är tränade i att arbeta med sin intuition och att kommunicera med änglarna, samtidigt som de ger dig vägledning under och efter din behandling. Det utlovas ingen medicinsk diagnos eller botemedel mot ett redan fastställt sjukdomstillstånd. I denna healingform fokuseras inte på sjukdom, fokus ligger istället på perfekt hälsa.

 

Håkan utbildade sig till Atlantean Healing- Practitioner direkt av Birkan Tore i Stockholm våren 2011.

 

Atlanteanhealing ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Håkan arbetar med Atlanteanhealing.

Vill du boka Håkans behandlingar skickar du sms till 0725014949, så kommer vi överens om dag och tid för behandling!

Boka Atlantean healing!

Atlantean healing med HarmoniQA i Kalmar

Priser

Atlantean healing med HarmoniQA i Kalmar

Atlantean healing

Tid: ca 30 min
Pris: 450 kr

Distanshealing

Varje behandling tar ca 30-40 min + tid för konsultation
Pris: 600 kr