Själens kväll fd Änglakväll 27/2

Vad handlar en ”Själens kväll” om?

Själens kväll hålls en gång i månaden.

  • Temat för kvällen är ”vad är ljus och kärlek” några mysiga ord eller finns det en skillnad?
  • Finns det olika ljus?
  • Finns det mer än en kärlek? Kan det betyda olika saker?

”Själens kväll” kan ses som samkväm för dig som är intresserad av att få veta mer om det som finns omkring oss och hur vi öppnar upp för att möta detta på ett bra sätt. Vi har lite olika teman under året, så ingen kväll är den andra helt lik. Det blir t ex samtal om änglar, ljus, kärlek, olika dimensioner, den egna inre kraften etc. Varje event avslutar vi med en härlig guidad meditation. Alla dessa kvällar är helt fristående, så du kan när som helst vara med.

Det är olika hur många deltagare som kommer. Ibland är det många och ibland lite färre. Vi bjuder in dig till att vara en del i gruppen, en del i kvällens samtal, en del i samvaron med oss andra.

 

Teman under året

Våra samkväm har pågått under ett flertal år vid det här laget. Tidigare hade vi de olika Ärkeänglarna som tema, men numera har vi har haft teman som Kärlek, Änglar och Moder Jord. Teman som vi tidigare haft är bl a ”Personligt växande”, ”Öppna upp”, ”Grupphealing och rening”, ”Olika dimensioner”, ”Högkänslighet”, ”Balans och centrering”, ”Änglar på jorden”.

Har du själv några idéer på tema som du vill att vi tar upp, som kan vara intressant för både dig själv och andra? Kom i så fall gärna med förslag.

Vi bjuder på tilltugg under kvällen!

”Själens kväll” hålls av Håkan

Tid: 27/2 kl 18.00-19.45
Plats: HarmoniQA, Norra vägen 16, Kalmar
Kostnad: 50 kr
Anmälan: Boka din tid direkt via anmälningsknappen.